facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alice Art

Alice Art

Info

Alice Scholte sfeervolle schilderijen. Zie ook www.aliceart.nl. Nieuwe werken en expositie’s van Alice worden hier vermeld en op haar website Aliceart.nl

Geschiedenis

Alice is geboren in 1957 te ’s-Gravenhage. Als achterkleinkind van de Rotterdamse portretschilder Martinus Korpershoek (1880 – 1935) tekent en schildert Alice al vanaf jonge leeftijd. Na haar kunstopleiding heeft zij zich toegelegd op diverse uitingen van de schilderkunst. Haar voorkeur gaat uit naar olieverf, acrylverf, pastelkrijt, encaustiek en gemengde techniek. Sinds 1982 woont zij in Houten, waar zij een atelier aan huis heeft.

Zij geeft wekelijks schilderlessen in haar atelier en verzorgt verschillende workshops ook op lokatie. Zij is lid van van landelijk Kunstenaarsvereniging NABK en het lokale kunstcollectief KODH waarvan zij bestuurslid is geweest.




"Originele unieke schilderijen in verschillende formaten tegen schappelijke prijzen direct uit atelier. Bel voor een afspraak en kom de werken in het echt bewonderen. Een echt schilderij verhoogt de sfeer in uw huis en is een blijvend genot om naar te kijken. Geen 1 schilderij is hetzelfde dus u bent gegarandeerd origineel in uw interieur. Regelmatig exposities o.a. in Rome."
Adres: Boekdrukkersgilde 51, 3994 XT Houten
Telefoonnummer: 0648744179
Stad: Houten
Route: Boekdrukkersgilde 51
Postcode: 3994 XT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Artilijst & wissellijst.nl  Artilijst & wissellijst.nl "De Lijstenmaker... 266 meter Goed advies en perfect werk geleverd! Wij zijn er erg blij mee.
Amber_Art Amber_Art 2 km I will post some of my works on this page as a little preview of my work:) All the fu...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid