facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ali Baba

Ali Baba

Info

Welkom bij de Facebook pagina van Ali Baba! U bent altijd welkom voor een lekker hapje eten met een boel gezelligheid!

Adres: Noorderdiep 456, 9521br Nieuw-Buinen
Telefoonnummer: 0599 639943
Stad: Nieuw-Buinen
Route: Noorderdiep 456
Postcode: 9521br



op zoek naar gerelateerd: Ali Baba menu
Recensies
Beetje teleurgesteld over onze bestelling. Als eerste al 1 uur en 45 minuten moeten wachten op onze eten. Meerdere malen proberen te bellen maar worden gelijk weggedrukt of wordt niet opgenomen. Uiteindelijk er heen gereden om te vragen of ze het nog wel gingen bezorgen aangezien ze de thuisbezorgt service uit hadden gezet. Uiteindelijk hadden we ons eten na 2,5 uur en bleek dat het ook lauw was. Wel complimenten voor de bezorger die ons wel te woord wou staan en ons gelijk gaf over dat we niet vonden kunnen en dat het gewoon slecht is.
Echt goede eten voor goed geld met super aardig eigenaar. Als ik in de beurt kom van wege werk, allen bij hem eten weken lang. Is altijd goed !!
uren moeten wachten. Nooit wat bezorgd. Geld zou teruggestort worden. Maar de bestelling is volgens thuisbezorgd geleverd. Hier wordt je opgelicht. Let op.
na 3 uur nog niets geleverd. Geld kwijt. Geen vreten. Geen telefoon. En niet te pakken te krijgen.
Vele restaurants geprobeerd kwa grill maar Ali Baba bied ver uit het lekkerste vlees en beste kwaliteit voor een nette prijs met altijd een vriendelijk woord. Alle ingrediënten komen samen in een heerlijke smaak. De schaal is mooi droog, veel grill rooms serveren er een sloot vet bij. Ali Baba niet.
Leuk en vriendelijk personeel, de spareribs zijn super lekker. Zo van het bot te slurpen Echt een aanrader om te bestellen of daar te eten.
Per toeval met een tripje vanuit Rotterdam bij deze beste man terecht gekomen. Heel lekker eten, grote porties en heel vriendelijk personeel. Het is dat we niet in de buurt wonen, anders hadden we hier wel vaker gekomen. Zeker een bezoekje waard :-
Helaas ook bij deze zaak zijn de spareribs taai,ze vallen echt niet van t bot, de smaak is goed de gefrituurde aardappelschijfjes lekker en de sla fris.maar de spareribs nee niet mals,zacht,.dus bij deze bestel ik niet meer
Héérlijk eten, redelijke prijs, vriendelijke mensenEten: 4/5
Sluit me aan bij de laatste reviews.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid