facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ali Baba BBQ House

Ali Baba BBQ House

Info

Van de meest delicieuze op houtskool (BBQ) Klaargemaakte Kip, Vlees en Vega gerechten, naar Pizza, Pasta's en Fried Chicken!

Nieuw in NL, Nu in Leerdam!

Geschiedenis

Van de meest delicieuze op houtskool (BBQ) Klaargemaakte Kip, Vlees en Vega gerechten, naar Pizza, Pasta's en Fried Chicken!

Nieuw in Nederland, Nu in Leerdam!

Graag tot snel, Bij Ali Baba BBQ House!

Adres: Hoogstraat 42, 4141BC Leerdam
Telefoonnummer: 0345507493
Stad: Leerdam
Route: Hoogstraat 42
Postcode: 4141BC


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 01:00

Recensies
Besteld en de bezorgtijd duurde ongeveer een uur. Na anderhalf uur gebeld en zouden er binnen 15 minuten zijn. Een half uur daarna weer gebeld, zou zo weg weg gaan. Nog 10 minuten gewacht toen het eindelijk kwam. Smaak van het eten was echt heel goed, alleen de kipfilet zat vol harde stukken, het menu hete kip zaten letterlijk 10 stukjes kip in. Ook twee broodjes besteld met beide een zakje aardappelschijfjes. We kregen een zakje waar ca 15 schijfjes in zaten. De kruiden daarop waren wel erg lekker! Al met al zeker geen tweede keer..
Wij aardappelschijfjes besteld, krijgen we frietjes. Normaal niet zo’n ramp maar je besteld juist aardappelschijfjes omdat je deze graag hebt. Ik gebeld, krijg ik te horen nee deze hebben we niet... in plaats van dat ze dat erbij zetten of even bellen dat het vervangen kan worden door friet. Nee krijg ik te horen excuus. En zeg ik dat ik dit wel jammer vind en zegt deze o zo vriendelijke meneer oke, ik kan er niets aan veranderen.. en bij de vorige bestelling was het ook allemaal niet even lekker... vandaar mn 1 ster. Vriendelijkheid, service en eten kan vele malen beter. Ik bestel het hier niet meer
Besteld via thuisbezorgd.nl de verwachte levertijd was 90 minuten het duurde uiteindelijk 125 minuten... Slechte service, niet te bereiken via telefoon. Ook het eten was zéér matig. De friet was helemaal koud toen we het kregen. En het vlees was veel te doorbakken. Advies: hier niet eten.
Altijd super kwaliteit eten. Verwacht geen goedkoop cafetaria, deze mannen maken echt kwaliteit voedsel en originele gerechten. Chicken cheese schotel is mijn favoriet.
Eten was goed, maar de service mag echt wel wat sneller. Ook het roken van het personeel bij de achterdeur Is niet handig. Dit waait zo het restaurant in...
De shoarma schotel is top, het idee van de kartonnen doos is geniaal. Kan alleen niet pinnen.
Lekker eten en behulpzaam personeel
Prima service en goed eten
Super gegeten weer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid