facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ALFAM Consumer Credit

ALFAM Consumer Credit

Info

ALFAM Consumer Credit, Specialist in verantwoord lenen. Wij helpen mensen hun wensen te vervullen door ze verantwoord geld te lenen.

Geschiedenis

ALFAM Consumer Credit is een Nederlandse financieringsmaatschappij met ruim
dertig jaar ervaring op het gebied van Consumptief Krediet en Financial Lease.
Wij bieden onze kredietproducten aan via de merken Alpha Credit Nederland,
Credivance, DEFAM en GreenLoans.
ALFAM Consumer Credit is 100% dochter van ABN AMRO Bank N.V.



"Financial Lease voor ondernemers: dát is Alpha Credit Nederland ACN. In nauwe samenwerking met financieel adviseurs financieren wij uw zakelijke mobiliteit. Dit doen wij op een verantwoorde en aantrekkelijke manier, zodat werkkapitaal beschikbaar blijft voor de groei van uw onderneming. ACN is onderdeel van ALFAM Consumer Credit, 100% dochter van ABN AMRO Bank N.V.."
Adres: Schoudermantel 2A, 3891AH Bunnik
Telefoonnummer: (030) 659 65 00
Stad: Bunnik
Route: Schoudermantel 2A
Postcode: 3891AH



op zoek naar gerelateerd: Vacature ALFAM Bunnik, GreenLoans aflossen, Credivance inloggen, Acceptatievoorwaarden DEFAM, Credivance nl identificatie, DEFAM contact, Alfam inloggen, Defam ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alpha Credit Nederland Alpha Credit Nederland 0 meter Een torenhoge boete wanneer je door omstandigheden het leasecontract moet inlossen. V...
Quoratio Quoratio 1 km Op bezoek geweest om ex lease auto op te halen. Ondanks dat de locatie voor buitensta...
Recensies
Al ruim 5 jaar mijn lease maatschappij voor de zakelijke lease. Ik heb met verbazing de reviews teruggelezen en kan mij er tot op heden niet in herkennen. Ik heb de lease afgesloten via Financial Lease Nederland. Erg keurig geholpen vanaf het moment van aankoop van de auto. Lening werd snel verstrekt, tijdens de eerste 2 jaar had ik de mogelijkheid om bijna een jaar termijn direct in te lossen. Aan het begin van de Corona periode 2020 kregen we in maart een brief dat per direct, de betalingsverplichting met een half jaar werd stopgezet om ondernemers ademruimte te geven. Ik was erg verbaasd, en had hier niet op gerekend, maar kwam eigenlijk wel heel erg goed uit. Nadien weer begonnen met afbetalen middels de automatische incasso's. Helaas niet altijd de mogelijkheid gehad om te kunnen betalen maar ik liep toch wat voor Hier heb ik nooit commentaar op gehad. Inmiddels is de auto afbetaald qua termijnen, en moet ik alleen nog de eind afrekening doen... Ik kan niks anders zeggen dan dat ik ze bij een volgende grote aanschaf, zeker weer benader voor het bekijken van de financiële mogelijkheden.
Een aantal jaar geleden een auto dmv financial lease via deze partij aangeschaft. Altijd netjes aan de betalingsafspraak voldaan. Na vorig jaar een auto ongeluk te hebben gehad met deze wagen, was deze total loss. De auto moest worden verkocht aan een opkoper. Dit kon alleen wanneer ik de restant-som zou voldoen, volstrekt begrijpelijk. Dit heb ik daarop ook gedaan. Hierna bleef de incasso doorlopen. Na telefonisch contact bleek dit een fout en werd er geld terug gestort. Nu, een jaar later ontvang ik nog brieven waaruit blijkt dat er een bedrag open staat. Steeds wisselende bedragen per brief. Na wederom te hebben gebeld met een erg onvriendelijke medewerkster bleek dat er volgens haar toch nog een bedrag open zou staan. Daarop heb ik gevraagd zwart op wit te bevestigen dat dit het totaalbedrag blijkt, voordat ik tot betaling over ga. Alpha credit is een slordige partij. Telefonische afspraken worden niet goed nagekomen, en er wordt via die weg foutieve informatie verstrekt, door vaak erg ongeïnteresseerde of chagrijnige medewerkers. Alles behalve professioneel, zou je kunnen stellen. Als je ooit een auto aan wil schaffen, ga dan niet in zee met Alpha Credit. Maar kies voor een merkgebonden lease, welke de administratie afdeling goed voor elkaar heeft.
Dit bedrijf gaat letterlijk en over lijken. Het contract stond op de naam van mijn man, drie jaar lang betaalde ik het maandbedrag. Mijn man overleed op zeer jonge leeftijd. Ik vroeg of ik het contact kon overnemen, zij konden immers zien dat ik het bedrag kon betalen. Ik legde nog uit dat ik de auto nodig had om naar mijn werk te gaan omdat ook de zorg had voor twee jonge kindjesallebei nog in de luiers De enige waar zij mee kwamen was om de auto op te halen, te laten veilen en ik mocht mee bieden. Eventuele kosten zouden daar nog bij komen. En als klapper kreeg ik nog te horen dat ik strafbaar was omdat ik in een auto reed van een dode!
had een auto raakte achter met betalen door corona verplicht dicht met de salon heb toen bijna de complete bedrag afbetaald stond nog een klein bedrag open dus was ook voor met betalingen hebben ze me door gestuurd naar de deurwaarde die nu de auto wil ophalen schandalig!!!!!!!!!! in de corona tijd terwijl ik weer dicht ben met de salon al 9 maanden
OPLICHTERS Had een lease auto alles was goed geregeld tot ik 3 maanden niet kon betalen wegens omstandigheden na 3 maanden kon ik de achterstand volledig weer betalen maar zij gingen niet ermee akkoord ze hadden gelijk deurwaarder ingeschakeld vervolgens hebben ze de auto verkocht via veiling totaal kosten auto 17,000 euro op de veiling opgebracht 5000 euro rest van de schuld 12,000 euro rente deurwaarder 4000 euro komt op neer 16,000 euro nog te betalen ben erg teleurgesteld door hun hoe ze te werk gaan met hun klanten ik kon volledige achterstand van 3 maanden betalen gingen ze niet mee akkoord en nu zit ik zonder auto en met dikke schuld zou goed uit kijken om met hun zaken te doen ze zijn heel aardig en lief tot dat je een contract hebt getekend daarna zijn ze echt heel gemeen en klant onvriendelijk en brutaal praten met je
Prima geholpen met een aankoop van mijn auto via autodealer. Tijdens de carona crisis komen ze met 6 maanden even geen aflossing standaard en je kan aan vragen gewoon door te gaan. Erg netjes een goede actie!
Via sterkrediet werd ik gekoppeld aan Alpha credit. In eerste instantie was alles hartstikke netjes en liep alles mooi. Tot ik in december 2017 een zeer zwaar ongeluk kreeg en de lease tijdelijk niet kon voldoen. 100 voorstellen gedaan waarin de looptijd gelijk bleef, maar alles werd afgewimpeld. De auto word verkocht en ik betaal over de hoge vergoeding ook nog eens extra rente. Daarbij schakelen ze een tussen bedrijf in om je extra onder druk te zetten en zonder iets te melden verbreken ze de overeenkomst. Treurig als je zo je best doet alles op te lossen. Alpha credit krijgt mijn persoonlijke lode leeuw uitgereikt.
Graag wou ik me lening vervroegd aflossen. Na veel e-mail verkeer kwam het erop neer, dat ik de toekomstige rente, indien ik niet zou aflossen, alsnog moet betalen met deze vervroegde aflossing. Dus dan heb ik helemaal geen voordeel in het vervroegd aflossen van me lening! En hier bovenop komt ook nog een kostenvergoeding!! Daarnaast besloot ik toch nog even te bellen, om opheldering te krijgen. Na het uitleggen van me verhaal kreeg ik een manager aan de telefoon, die heel bijdehand vertelde dat ik gewoon pech heb omdat het niet in het contract staat dus zijn zij niet verplicht om de rente eraf te halen. Meneer had geen zin om verdere discussie met mij te voeren en hing gewoon op. Totaal niet klant vriendelijk. Echt pure oplichting en gewoon schandalig!!
Een torenhoge boete wanneer je door omstandigheden het leasecontract moet inlossen. Via een tussenpersoon bij Alpha Credit terecht gekomen, tussenpersoon stond goed aangeschreven, helaas hier alleen maar negatieve beoordelingen. Jammer
Meest slechte afhandeling ooit nadat mijn auto total loss is geraakt en de verzekering het bedrag probeert over te maken. maar dat schijnt gewoon onmogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid