facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alfa - Visual

Alfa - Visual

Info

Creatieve Communicatie in Vorm & Beeld.
Wij ontwikkelen o.a. toeristische webconcepten en leveren digitale en fotografische diensten.

Geschiedenis

Alfa / Visual is een onderneming van Alfred en Hanneke van Baaren en ontstaan na afsluiting van een lange carriëre in de creatieve communicatie.
Naast commerciële webconcepten, hebben wij ook enkele webconcepten met een ideële rand er aan online, waar de websites van onze toeristische woonomgeving www.veluwe.midden.nl en die voor Tsjechië & Slowakije www.tsjechie-slowakije.nl enkele voorbeelden van zijn.
Om voor elke website van ons een extra Facebook pagina te onderhouden is niet te doen, maar hebben wel een Facebook account voor alle activiteiten van Alfa - Visual.
Naast dit werk zijn wij lange tijd actief geweest op het gebied van toerisme in Oost Europa, maar hebben die activiteiten die als vriendendienst begon, vrijwel weer terug gebracht naar dat niveau.
De opgedane kennis en ervaring kunnen wij nu goed inzetten voor onze huidige activiteiten op het gebied van toeristische webconcepten.
Voor o.a. bedrijven en instellingen die hun activiteiten op onze websites plaatsen leveren wij aantrekkelijke extra diensten op digitaal gebied en fotografie.

Adres: Nieuw Milligenseweg 16, 3775 KS Kootwijk, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0577-456081
Stad: Kootwijk
Route: Nieuw Milligenseweg 16
Postcode: 3775 KS


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid