facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alfa Romeo specialist van Neerijnen

Alfa Romeo specialist van Neerijnen

Info

Welkom bij Alfa Romeo Specialist Van Neerijnen.
Wij zijn Alfa Romeo specialist met jarenlange ervaring op het gebied van klassieke en moderne Alfa Romeo's.

Geschiedenis

Of het nu gaat om onderhoud/revisie van uw klassieker, de levering van onderdelen hiervoor of het onderhouden van uw moderne (lease) auto, op alle gebieden kunnen wij u hiermee van dienst zijn.

Ook voor de aanschaf van een nieuwe auto of een occasion kunt u bij ons terecht. En als de door u gezochte auto er niet bij zit, proberen wij middels een zoekopdracht een juiste auto voor u te zoeken.

Als u de auto (of motor) tijdelijk niet gebruikt, kunt u bij ons voor een nader te bepalen periode en tegen gunstige voorwaarden veilige stallingruimte huren.

Uiteraard hebben wij een RDW erkenning, zijn we BOVAG lid, en zijn wij gecertificeerd Lease Service Center.

In- en Verkoop:

In onze showroom vindt u een mix van klassieke en moderne Alfa Romeo’s en Fiat (+/- 35 stuks).
Onze Occasions worden afgeleverd met onderhoudsbeurt op schema en een nieuwe A.P.K.
Uiteraard zijn wij ook geïnteresseerd in de aankoop van uw Alfa Romeo of Fiat.

Adres: Atoomweg 276, 3542AB Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0306666080
Stad: Utrecht
Route: Atoomweg 276
Postcode: 3542AB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Alfa Utrecht, Saab Utrecht, Alfa Romeo klassiekers, Alfa Romeo oldtimer specialist, Alfa Romeo Utrecht, Alfa Romeo Sloperij Utrecht, Alfa Friesland, Klassieke Ferrari specialist
Recensies
Ik ben al 5 jaar klant van dit autobedrijf en nog steeds uiterst tevreden. Wat ik zeer waardeer is hun behulpzaamheid en eerlijkheid: ze maken altijd tijd voor je en zijn helder in hun prijsopgave. En uiteraard ook tevreden met de kwaliteit van hun reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Aanrader voor iedere Alfa Romeo bezitter!
Gemotiveerd personeel met veel kennis van zaken. Échte ouderwetse vakmmonteurs met passie voor het merk. Bij een versleten ruitenwisser wordt gewoon alleen het rubber vernieuwd en niet een hele ruitenwisser arm. Kosten... € 6,- Dát noem ik dus vakwerk door monteurs met passie voor het FIAT merk/vak.
Fijne garage, ze hebben de turbo van mijn alfa vervangen. Super blij mee auto rijd weer als vanouds, vooraf duidelijke prijsopgave ontvangen en na accoord auto gerepareerd zonder verrassingen. Aanrader voor je alfa.
Vroeger mijn ouder's Alfa Romeo 147 en Mito hier in onderhoud gehad. Koos heeft ons altijd goed geholpen! Sinds een aantal jaar is de Saab garage Huyg gestopt waar ik wel veel kwam en gefuseerd met van Neerijnen. De Saab monteur ken ik en heb ik goede ervaringen mee. Top garage, niet te duur uurtarief en vooral persoonlijk geholpen. Reparaties of pech zijn nooit leuk, maar liever hier gefixt door hun kennis dan bij een generieke garage!
Auto gekocht. Bijzonder goede begeleiding en hele hoge servicegraad! Zeer betrouwbaar en komt afspraken na. Echte aanrader.Service: Autoruitreparatie
Deze garage is heel eerlijk met auto,'s,, helemaal gericht op Italiaanse merken! Rij al jaren Alfa Romeo en ook denken ze mee met de prijs! Voor de reparatie,, als aankoop! Dat kan je zeker niet zeggen van alle garages,, ze zijn vriendelijk en denken met de klant mee,,, dus deze garage is zeker voor mij een aanrader!! Groet Angela!
Ik kom terug op mijn review uiteindelijk een hele goeie garage voor je alfa ze helpen mijn goed dus bij deze uitstekende hulpService: Elektrische reparaties
Netjes bedrijf die de Saab goed onderhoud.
Professioneel, snel, eerlijk en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Alfa Romeo specialist van Neerijnen.

Utrecht autorestauratieservice

openingstijden, locatie, vervoer. Atoomweg 276 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Alfa Romeo specialist van Neerijnen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Alfa Romeo specialist van Neerijnen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Alfa Romeo specialist van Neerijnen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid