facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alfa

Info

Grieks restaurant, met traditionele gerechten uit de Griekse keuken, bereid met zorg en aandacht.



"Kwaliteit en gastvrijheid staan bij Grieks Restaurant Alfa hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als ú tevreden bent. Genieten van goede, verse, Griekse producten? Een mooie Griekse wijn of een lekker Grieks biertje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!Onze keuken is geopend vanaf 17:00. Voor reserveringen kunt u vanaf 13:00 terecht. Tot gauw!"
Adres: Markt 17-19 , Maassluis 3142 GE, NL
Telefoonnummer: 010 591 0901
Stad: Maassluis
Route: Markt 17-19
Postcode: 3142 GE



op zoek naar gerelateerd: alfa romeo, alfa romeo configurator, alfa romeo giulia, alfa romeo giulia configurator, alfa romeo suv, alfa romeo stelvio, alfa romeo giulietta, alfa romeo modellen
Recensies
Inmiddels komen we hier net als vele andere Maassluisers al 21 jaar. Worden altijd vriendelijk welkom geheten en het eten is al jaren het zelfde. Veel mensen zouden dat misschien niet prettig vinden, maar in dit geval is het fijn! We gaan normaal niet zo vaak naar het zelfde restaurant maar hier gaan we een paar keer per jaar heen. Mijn man neemt altijd de gehaktballetjes in tomatensaus, zoon de mosselen, dochter en ik de gamba’s. Met z’n drieën de Fantasia schotel en mijn dochter de inktvisringen. Dit keer was schoonzoon ook mee en hij heeft ook lekker gegeten! Al met al weer een fijne avond met lekker eten!
4 personen diner gegeten. Voorgerecht en hoofdgerecht. Voorgerecht ok, hoofdgerecht men waren wat weinig. Smaak van het vlees was goed daarom toch 3 sterren. Op het vlees zit een romige saus niet lekker dat staat bij mix grill niet op de kaart en wordt ook niet gevraagd. Griek zonder rijst is ook vreemd. Hoofdgerecht wordt geserveerd met patat, tzatziki en sla. Let op dit zijn 3 hele kleine bakjes voor 4 personen. 1 persoon vroeg sla zonder feta, dus kreeg de rest dit ook snap ik niet. Dat is gewoon veel te weinig, aangeven aan de bediening was niet mogelijk want er liep echt niemand in de buurt. Nadien wel aangegeven, opmerking ja dat had u even moeten aangeven. Vraag me af hoe? Volgens mij moet dat in een restaurant andersom, tijdens het eten vragen of alles naar wens is en of er nog iets betekend kan worden? Smaak van het vlees is goed. Prijs/kwaliteit verhouding is niet in orde Reactie op de reactie van de eigenaar hieronder: Beste Nick, goed dat je jullie hier op reageren en dit dus lezen en serieus nemen. De opmerking van onze mix grill wordt zonder romige saus geserveerd vind ik wel vreemd, wij hebben een week geleden bij jullie gegeten en ik verzin dit natuurlijk niet, jammer. Ook begrijp ik de opmerking dat rijst niet Grieks is totaal niet. Want elke Grieks restaurant heeft Ntomatorizo omdat dit griekse rijst is. Maar ik kan het natuurlijk mis hebben? Jullie hebben Frites wat volgens mij Frans is en niet Grieks? Natuurlijk wensen wij jullie veel succes met het restaurant!
Bij betere Grieken gegeten. Geen rijst,alleen patat is voor mij geen Griek. Eten zeker niet slecht maar ook niet bijzonder. Bedankt voor uw antwoord eigenaar? Riso/risoni of kritharáki is traditioneel grieks eten, sorry dat ik het rijst noem! Maar de manier hoe u hierop reageert proefde ik al een beetje aan de sfeer in het restaurant. Ik zal mijn review aanpassen van 3 naar 2 sterren ivm uw reactie. S6 met uw restaurant en mischien kan de Chinees bij u om de hoek deze pasta maar wat gegeten wordt als rijst wel maken voor u.
Goed eten ..... Maar voor 4 personen kregen we één tzatziki en één sla! Voor ruim 20 euro in een mixed grill waren er niet eens frietjes bij.
Heerlijk eten! Fijne locatie met een mooi restaurant. Terras is ook super fijn in de zomer. Echt een aanrader wanneer je traditioneel Grieks wilt eten en een Ouzo'tje wilt drinken
Heerlijke gerechten, goede en vriendelijke bediening. Top plek!!!Eten: 5/5
Hebben heerlijk gegeten alles was top aardig personeel ga zeer beslist terugEten: 5/5
Gezellig rwstaurant met vriendelijke bediening en heel goed eten voor een redelijkeprijsEten: 5/5
Heerlijk gegeten goede en snelle bediening aanraderAanbevolen gerechtenLamscoteletten
Zowel afhaal als ter plaatse eten is heerlijk. De alfa schotel is erg lekker.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid