facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alfa Accountants en Adviseurs Bleiswijk

Alfa Accountants en Adviseurs Bleiswijk
"Welkom bij Alfa Accounts en Adviseurs in Bleiswijk. Als accountantskantoor voelen wij ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf. Wij weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten en maken dit van dichtbij mee. Met onze brede zakelijke dienstverlening creëeren we duurzaam waarde voor klanten, medewerkers en de samenleving."
Adres: Hoekeindseweg 39, 2665 KA Bleiswijk
Telefoonnummer: 088-2531850
Stad: Bleiswijk
Route: Hoekeindseweg 39
Postcode: 2665 KA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Alfa Accountants Naaldwijk, Medewerkers Alfa Bleiswijk, Accountant adviseur, Alfa Accountants Zwolle, Alfa Accountants medewerkers, Missie Alfa Accountants, Alfa Accountants Langenboom, Alfa Accountants Barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MaasJobs MaasJobs 58 meter MaasJobs selecteert uitzendkrachten op kennis, ervaring en mentaliteit. Wij plaatsen ...
SOdental SOdental 425 meter SOdental bemiddelt in vaste en tijdelijke, part- en fulltime functies in heel Nederla...
Phasium Phasium 1 km PHASIUM provide end-to-end risk management & security consultancy to clients operatin...
AMatch Detachering AMatch Detachering 1 km Bent u op zoek naar een nieuwe baan of technisch personeel? Laat het zoeken aan AMatc...
Cuentas Cuentas 1 km Cuentas is een jong en dynamisch accountants- en belastingadvieskantoor met kleine en...
DB Arbo Advies DB Arbo Advies 2 km Echt Praktisch en realistisch advies. Hier kom ik verder mee.
Apics Flexjobs Apics Flexjobs 4 km Al jarenlang een fijne samenwerking!
ODDS Advice & Mediation ODDS Advice & Mediation 6 km ODDS Advice & Mediation is gespecialiseerd in zakelijk en arbeidsmediation en juridis...
Harrie Lamers Harrie Lamers 7 km Goede vloeren, uitstekende service en mooie website!
Recensies
We werken al jaren met Alfa voor alle financiën van onze bv’s en voor de personeelsadministratie. We zijn super tevreden over de dienstverlening en vooral ook over de betrokkenheid van de medewerkers. We wonen nu al 3 jaar aan de andere kant van het land en dat belemmert onze samenwerking niet.
Alfa Accountants zijn voor mij fantastische adviseurs. Proactief en klantgericht! Ze weten waar ze het over hebben. Zijn inhoudelijk sterk en komen met goede ideeën . Kortom ik ben zeer tevreden. Een aanrader en de perfecte sparringpartner voor ondernemers die nóg succesvoller willen zijn.
Al meer dan 45 jaar klant van Alfa eerst in de veiling Bleiswijk met een bezetting van 3 personen tot nu een kantoor met vele medewerkers. mijn hele leven heel goed geadviseerd en begeleid wat een rijkdom.
Wij zijn al jaren klant bij Alfa Accountants en Adviseurs. En toen was daar het moment om onze varkenshouderij te beëindigen. We kregen hiervoor Peter Veldhuizen, senior adviseur toegewezen. Een bijzondere specialist op dit gebied. Met zijn kennis, inzicht, en ook medeleven heeft hij dit proces optimaal doen verlopen. En het zo tot een einde gebracht waar we alleen maar op durfde te hopen, en nog meer dan dat. Klasse, top! En vooral bedankt voor je inzet en geduld.
Zeer kundig en efficiënt bedrijf dat goede administratieve en It technische ondersteuning bied. Al met al 10/10. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid