facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ALF Tweewielers

ALF Tweewielers

Info

Welkom op de facebook pagina van Weesp fietsen!
Volg hier onze acties en onze bedrijfsactiviteiten!

ALF tweewielers is onderdeel van Weespfietsen.nl

Geschiedenis

De fietsenmaker voor Weesp e.o



"Reparatie van alle merken fietsen/ebikes en bakfietsen!Verkoop nieuw en 2dehands fietsen/ebikes en bakfietsen. Gratis haal en brengservice. Urban Arrow, Carqon,Lovens reparaties met orginele onderdelen!"
Adres: Herensingel 316, 1382vw Weesp
Telefoonnummer: 0294267644
Stad: Weesp
Route: Herensingel 316
Postcode: 1382vw


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hand-Made Hand-Made 286 meter Goede service, grote keuze face en tijdrit fietsen, gespecialiseerd in triatlon, en l...
Van der Linden Tweewielers Van der Linden Tweewielers 581 meter Waardeloze fietsenwinkel. Geen verstand van elektrische fietsen maken. Afspraak gemaa...
Recensies
In juli 2022 heb ik door ALF mijn Bosch motor laten reviseren. Inmiddels ruim 5000 kilometer verder loopt ie nog als een zonnetje. En dat terwijl mijn eigen fietsenmaker de fiets Total loss had verklaard. Tip voor mensen die ook problemen hebben met de lagers. Niet mee door blijven rijden. Had ik wel gedaan waardoor er extra schade was ontstaan aan de afdekschaal. Prima werk geleverd, het geld meer dan waard.
Uitstekende fietsenzaak, vriendelijke mensen en zeer goede service. Heb mijn Bosch Performance fiets motor hier laten reviseren. Loopt weer als een zonnetje.
top service. zeer bekwame medewerkers. goeie prijs kwaliteit verhouding. nazorg wat ik persoonlijk erg belangrijk vind is erg goed geregeld. komen afspraken na en zijn erg zorgvuldig. kortom wil/zoek je een betaalbare goeie fiets, zoek dan niet verder. van kinderfietsen tot elektrische fietsen. wij hebben zelf een elektrische fatbike gekocht. volop tevreden
Super vriendelijke personeel. 2 maal een fiets besteld voor mijn oudste zoon en super goed bevallen. Personeel is zeker mee denkend bij het aankoop. Past goed in de budget en kwaliteit die is zeker 5 sterren waard.
Super spontane werknemers!Vooral Ton die mijn vandaag heeft geholpen met repareren. Ik heb daar ook een fiets gekocht voor mijn zoon hij is er super blij met zijn prachtige fiets.Vriendelijke gozer is het!!! Hij heeft ook mijn zoontje zijn fietslampen en zadel gratis laten maken. Nog nooit zo'n vrijgevige fietsmaker gezien net als Ton dus mensen jullie weten waar je terecht kan het best. Bij deze heel erg bedankt voor je snelle servers.
Ik heb nu 14 maanden ervaring met Alf Tweewielers heb altijd een luisterend oor gevonden en ben steeds vriendelijk en vakkundig geholpen. Veel is mogelijk en de broers zijn zeer flexibel. Ben binnenkort aan een nieuwe trakking E-bike toe en Alf maakt met hun nieuwe BESV modellenlijn qua prijs en kwaliteit een goede kans.
Wat een fantastische mensen werken daar, zeg! Kom ik met een elektrische vouwfiets die het niet meer doet. Alles wordt doorgemeten, in de contactspray gezet, opengemaakt en goed bekeken. Blijkt display stuk: kortsluiting door vocht. Ik woon niet in de buurt, dus kan fiets niet bij hem laten repareren. Ik vraag aan hem: wat krijg je van me? Sja, dat weet ik niet, het is goed zo. Waar vind je tegenwoordig nog zulke mensen, die zulke service geven? Een hele dikke pluim voor Alf!!
Top zaak voor al je onderdelen van de fiets kwaliteit en vriendelijke mensen die daar werken!
Mijn ervaringen zijn een uitstekende service, men staat altijd voor je klaar bij een probleempje ook als de fiets niet bij Alf is aangeschaft. Hulde!
Mooie winkel met heel veel ervaring waar je altijd goed weer op weg wordt geholpen als er een probleem is met je fiets. Het assortiment is uitgebreid en wisselt vaak waardoor het überhaupt leuk is om zo nu en dan even langs te stoppen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid