facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alexandria bennebroek

Alexandria bennebroek

Info

Onze specialiteiten

Pizza Italiaanse Pizza Mediterraans Italiaans Gril Egyptisch Overig Spare ribs Steaks Snacks Chicken Amerikaans Vegetarisch

Adres: rijkstraatweg 29, 2121ae Bennebroek
Telefoonnummer: 023-5841314
Stad: Bennebroek
Route: rijkstraatweg 29
Postcode: 2121ae


Recensies
Ik heb pizza’s besteld bij deze geweldige pizzeria en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de kwaliteit van hun pizza's. De ingrediënten zijn vers en van hoge kwaliteit, en de pizza's worden op de juiste temperatuur gebakken waardoor ze een perfecte krokante korst hebben. Ik had de Mozzarella -pizza besteld en het was absoluut heerlijk. De tomatensaus was perfect uitgebalanceerd en niet te zuur, terwijl de mozzarella-kaas smolt in mijn mond. De basilicumblaadjes bovenop voegden een frisse en aromatische smaak toe. Al met al zou ik deze pizzeria zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een geweldige pizzaria. De smaak, kwaliteit en service maken het een must-have voor pizzaliefhebbers.
Het eten is super lekker en de medewerkers zijn super aardig. Ik woon naast hun en ze brengen altijd mijn eten gratis naar mijn huis !!Eten: 3/5
3 sterren om de volgende redenen, Half uur te laat bezorgd wk bezig sen-nl deels nog begrijpelijk. Kipsate menu, patat was prima, de kip half verbrand en erg droog, de pinda saus was geen saus maar gelei. De lasagna was goed.
De pizza’s zijn erg lekker en vriendelijk personeel, zeker een aanrader!
Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Alexandria heeft de beste pizza in Bennebroek en omstreken!
3e kans na regelmatig niet goed geleverde bestelling, dit keer € 6,50 voor een pita zeer klein en gescheurd kipshoarma????? Beetje uit verhouding. Doe er dan tenminste 2 pita broodjes bij voor dit bedrag! Laatste keer. Vaarwel.
Heb 2 uur zitten wachten op mn bestelling shoarma kapsalon en was echt helemaal lauw geworden. Pita broodje shoarma was ook lauw en de spareribs waren nog wel warm, maar taai. Patat ook lauw. Had na 1,5uur "al" gebeld en kreeg te horen het druk was. Na weer een half uur wachten nog een keer gebeld, zelfde reactie en het werd bezorgd door een vriend van t restaurant. Jammer. Hier bestellen we niet meer.
2x spareribs besteld 1ste keer, smaak was erg goed, en hoeveelheid ook,helaas zat er erg veel spierweefsel /vet aan wat erg taai was.voordeel van twijfel verder was het lekkere patat. 2de keer besteld, 650 gram spareribs, wel geteld 4 dikke botten met een kleine hoeveelheid vlees gekregen. Waarvan het vlees erg taai was en de smaak ook wat minder, wel de spare ribs waren goed warm. Patat was erg lauw en slap. Bezorging kwam laat, 2uur later na 2x gebeld te hebben shoarma was lauw en de broodjes ook. Als compensatie van 2 uur te laat lauw taai eten en 3 blikjes frisdrank gekregen. Ik bestel hier niet meer!
Slechte ervaring, de bestelling was 45 minuten te laat en de pizza was niet belegd zoals besteld. Erg jammer want ik zou nu niet nog een keer bestellen.
Moest noodgedwongen halsoverkop snel wat eten regelen. Alexandria was direct aan de telefoon bereid mee te denken in mogelijkheden en bood vervolgens ook nog de uitzonderlijke service de bestelling in 10min. gereed te hebben voor afhaal. Bij aankomst warm onthaal, begrip en interesse voor de medemens. Werkelijk fantastisch hoe ik uit de brand ben geholpen met prima kwaliteit, heerlijk gegeten en ook nog eens 'n zeer eerlijke prijs! Erg fijn zo'n goede buur, mijn complimenten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid