facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aleto Touringcars

Aleto Touringcars

Info

Aleto Touringcars, personenvervoer van 15 tot 1500 personen

Geschiedenis

Aleto Touringcars verzorgt kwalitatief hoogwaardig personenvervoer per touringcar en partybus tegen zeer voordelige tarieven. Met vestigingen in Venlo, Nijmegen (Beneden-Leeuwen) en Den Bosch zitten wij altijd dichtbij uw locatie.

Met een wagenpark van 25 moderne touringcars en geweldige partybussen in elk formaat, hebben wij voor iedere groep een passende bus.

Daarnaast hebben wij 4 dubbeldekkers in ons wagenpark, waaronder de grootste dubbeldekker van Nederland met maar liefst 94 zitplaatsen! Deze grote bussen zijn ideaal voor bijvoorbeeld een gegarandeerd goedkope schoolreis.

Adres: Bevrijdingsweg 100, 5915 PL Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077-8800700
Stad: Venlo
Route: Bevrijdingsweg 100
Postcode: 5915 PL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uitgaansbus Uitgaansbus 33 meter Disco en Party vervoer in Zuid-Oost Nederland en verhuur van unieke "The party is on ...
Recensies
Eigenaar van het bedrijf gaat laks om met belangrijke gevonden voorwerpen van anderen. Nadat ik voor de eerste keer contact opnam werd er verteld dat mijn voorwerp opgestuurd zou worden. Toen ik maar niks bleek te ontvangen, uiteindelijk na 4 dagen opnieuw contact opgenomen. Eigenaar had er niks mee gedaan door ''drukte''. Ook klonk deze persoon erg ongeïnteresseerd en empathieloos voor de situatie. Via mail werd er ook niet gereageerd op mijn berichten. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik geen toekomstige reizen meer wil doen welke in associatie zijn met dit bedrijf.
Uiterst klantvriendelijk en flexibel!
11 jaar klant, prettig bedrijf. Eigenaar staat altijd klaar voor zijn klanten.
Deze bestuurders rijden je zo van de weg af. Kansloos!
Vertaald door Google Goede service goede monteurs geweldig Origineel Miła obsługa dobrzy mechanicy super
Vertaald door Google Topservice!! Origineel Top service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid