facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alecto Baby

Alecto Baby

Info

Welkom op de Alecto facebookpagina.

Geschiedenis

Alecto: groot in babycare

Babycare producten van Alecto zorgen voor veiligheid, geven vertrouwen en maken je drukke leven gemakkelijker. Jonge ouders kopen onze babyfoons en producten voor babyverzorging en babyveiligheid, omdat ze handig in het gebruik zijn en de hoogste kwaliteit koppelen aan een betaalbare prijs. Als je het beste wilt voor je kindje, kom je bij Alecto babycare uit.
Compleet assortiment in babycare ontzorgt jonge ouders
Alecto heeft een assortiment van meer dan 70 producten voor je, waarmee je jouw kindje met de beste zorg omringt. Het meest bekend zijn onze prijswinnende en marktleidende babyfoons. Maar Alecto babycare-producten helpen je ook bij:
- Het voeden van je kindje
- Het in de gaten houden van zijn gezondheid
- Het veiliger maken van je huis
Van fleswarmers tot thermometers, en van deurstoppers tot beeldbabyfoons. Alecto babycare helpt jonge ouders het leven makkelijker te maken op een veilige en vertrouwde manier.

Als het op babycare aankomt, geeft Alecto de toon aan

Experts en ouders denken er hetzelfde over. Zij geven onze producten hoge testresultaten en schitterende reviews. En vaak staan we daardoor bovenaan:
- De babyfoon DBX-88 ECO is niet alleen al tijden de best verkochte babyfoon in de Benelux, hij wordt ook jarenlang als ‘Best Reviewed’ door jonge ouders op Kieskeurig.nl.
- Onze beeldbabyfoon DVM-70 werd door de Consumentenbond niet alleen als beste getest maar kreeg ook het predicaat ‘Beste Koop’ mee.
Onze babycare-producten worden in Nederland bedacht en we hebben met onze serviceafdelingen dagelijks contact met Nederlandse ouders. Wij snappen daarom wat jij belangrijk vind voor je kindje.
Dus als je kiest voor Alecto babycare-producten, weet je wat je in huis haalt: fijne producten om mee te werken, van een hoge kwaliteit, die beschikbaar zijn voor ieder budget.

Adres: Azielaan 12, Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Den Bosch
Route: Azielaan 12


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: alecto babyfoon met camera, alecto baby unit, alecto babyfoon onderdelen, alecto babyfoon video, alecto babycare, alecto babyfoon dbx-88, alecto babyfoon koppelen, alecto klantenservice
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zebrapaardje Zebrapaardje 1 km Wat leuk om je pakje te ontvangen en een persoonlijk geschreven kaartje te mogen leze...
Petozzi Petozzi 3 km Geweldige winkel, met prachtige collecties van mooie merken en fijn personeel! Helaas...
Babyandmore Babyandmore 5 km Leuke babywinkel, goede service en niet te duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid