facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aldok Tweewielers Ameland

Aldok Tweewielers Ameland

Info

ALDOK TWEEWIELERS AMELAND IS GEVESTIGD BIJ DE INGANG VAN ROOMPOTPARK BOOMHIEMKE EN EUROPARCS RESORT AMELAND

Geschiedenis

ALDOK TWEEWIELERS AMELAND IS GEVESTIGD BIJ DE INGANG VAN ROOMPOTPARK BOOMHIEMKE EN EUROPARCS RESORT AMELAND. U KUNT UW FIETSEN HIER AFHALEN AF DESGEWENST LATEN AFLEVEREN BIJ DE AANKOMST VAN DE BOOT OF UW VERBLIJFADRES OP AMELAND.

Producten

Azor, Kreidler, AGM, Bikkel

Adres: Jan Roepespad 4F, 9161 CT Hollum
Telefoonnummer: +31 519 556 103
Stad: Hollum
Route: Jan Roepespad 4F
Postcode: 9161 CT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: fietsverhuur ameland, fiets kopen ameland, fietsverhuur hollum, duofiets ameland, fietsverhuur visser hollum ameland, hondenkar huren ameland, fiets huren ameland, kiewiet ameland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage en Tweewielerbedrijf Visser Garage en Tweewielerbedrijf Visser 625 meter Elektrische fietsen gehuurd voor rondje Ameland met gezin. Goede kwaliteit fietsen aa...
Garage en Tweewielerbedrijf Visser Garage en Tweewielerbedrijf Visser 625 meter Zoals altijd, deskundig, behulpzaam en mee denkend. Als je iets met je auto hebt, gew...
Recensies
Hier huren wij onze E-bike's. Fijne mensen en goed advies. Vriendelijke uitleg en mooie fietsen.
Ik vind het vervelend om een slechte review te schrijven, maar dit bedrijf vraagt erom. We hadden fietsen gehuurd, maar kregen op dag van aankomst andere fietsen dan besproken. Ook geregeld dat we de fietsen weer in zouden leveren bij de boot bij vertrek, dat kon op het laatste moment toch niet dag voor vertrek!... nu moesten we een taxi nemen. Ook hadden we op dag twee geregeld dat we op dag 4 vier elektrische fietsen zouden huren. Op dag 4 wilden we ze halen, maar waren ze verhuurd aan anderen... geen elektrische fietsen meer over.... al met al slechte service en erg onvriendelijk personeel. Wij zullen hier nooit meer een fiets huren. EN raden het anderen ook af.
Voor het eerst Ameland bezocht en fietsen gehuurd bij Aldok. Er tevreden met de service. Bij aankomst op het eiland stond de bus met onze fietsen klaar bij de boot. Toen de fietsen waren uitgeladen, konden onze koffers de bus in en werden ze naar ons vakantiepark vervoerd. Ideaal om gelijk een dag het eiland rond te kunnen rijden. Op de laatste dag precies hetzelfde. Koffers werden naar de boot gebracht terwijl wij lekker konden fietsen. Super en tegen een betaalbare prijs.
Een dag eerder de fiets inleveren en daarvoor geld retour is niet mogelijk wel een toegoed bon ontvangen, maar niet voor het gehele bedrag.
Ik wilde mijn reservering cancellen, maar kreeg toen te horen dat dat niet mogelijk was. Hij had zelfs extra fietsen gekocht voor onze reservering zei hij gelogen. Er staat niets in de voorwaarden over het cancellen, maar hij beweerde in eerste instantie van wel. Hij wilde dus niet terugbetalen. Pas nadat ik hem duidelijk maakte dat ik een jurist zou inschakelen kwam hij over de brug. Deze man probeert je dus gewoon op te lichten.
Van tevoren online een fiets gereserveerd en betaald. Prima geregeld. Goede prijs voor de fiets. Goede service en goed contact met de medewerker. De medewerker vertelde ook nog wat over de activiteiten en bezienswaardigheden op Ameland.
Prima klein familie fietsverhuurbedrijf. Goeie service en ons vaste adres.
Was fietssleutel kwijt. Men kwam gewoon een reserve fiets brengen. Klasse!!
Prima verhuur en goede fietsen. Vriendelijk personeel en goede service. Hier zullen we de volgende keer weer huren.
Kwaliteit van de fietsen is goed .. medewerkers en service belabberd...verder een stuk duurder dan de andere fietsverhuurders op Ameland.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Aldok Tweewielers Ameland met het openbaar vervoer


Hollum, Boomhiemke 10 meter
1
3
Hollum, Koudenburg 360 meter
1
3
Hollum, De Blieke 420 meter
1
Hollum, De Blieke 430 meter
3
Hollum, Amelander Kaap 450 meter
1
3

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid