facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aldi Supermarkt

"Met rond de 500 supermarkten is er altijd een ALDI bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor overheerlijke producten. Bij de ALDI supermarkt in Ulft vind je een uitgebreid assortiment met ovenvers brood, groenten en fruit, vleeswaren en heerlijke kazen en wijnen. Van eigen bodem, biologische-, vegetarische- of Fairtrade producten van ons huismerk en diverse A-merken: bij ALDI vind je het allemaal! Wij laten onze producten meestal in dozen staan, omdat dit ons tijd scheelt en jou geld. Daarom kunnen we de beste producten aanbieden, maar dan goedkoper! Elke week heeft ALDI Ulft ook de beste en leukste non-food acties! Doe voordelig boodschappen bij ALDI Ulft. ALDI, natuurlijk wel!"
Adres: Middelgraaf 42, 7071 WT Ulft
Telefoonnummer: +31544474803
Stad: Ulft
Route: Middelgraaf 42
Postcode: 7071 WT



op zoek naar gerelateerd: Lidl Ulft, Openingstijden Lidl Ulft, Openingstijden Jumbo Ulft
Recensies
Wederom zeggen ze in de folder dat er aanbiedingen zijn, maar elke donderdag doen wij boodschappen en dan is het er niet!!!!!! Nu al een aantal keren mee gemaakt.
Super behulpzaam personeel! Ook als je iets niet kunt vinden, staat men meteen je vriendelijk te woord. Kortom hier doe je graag je dagelijkse boodschappen
Fijne winkel en vriendelijke personeel
Supermarkt waar veel veranderd is tegenover vroeger. Alles netjes in schappen ipv in de omdoos. Ga er zeker weer een keer terug ernaartoe.
Prima winkel ga alleen voor de aanbieding ze zijn soms zelfs goedkoper dan de jumbo
Koop er wel wat kleine dingen uit de aanbieding. Niet echt goedkoop weer.
Sinds enkele maanden een nieuwe ruime opzet van de winkel. Het is soms toch nog steeds best zoeken en door de ruime opzet voelt het om de een of andere reden alsof ze minder artikelen hebben dan vroeger het geval was. Prima winkel verder, vriendelijk personeel.
Fijne ruime winkel, heel erg vriendelijk personeel!
Fijne en ruime winkel vriendelijk personeel maar merk nu ook wel dat ze duurder worden maar alles wordt duurder
Vriendelijk personeel. Jammer dat aktie producten niet altijd voorradig zijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid