facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ALDI

"ALDI staat voor versaanbod zoals vleeswaren, groenten en fruit, ovenvers brood en een ruim aanbod van heerlijke kaas en wijn. Maar ook onze maaltijdsalades, sandwiches, smoothies en kant-en-klaarmaaltijden zijn net zo lekker, maar dan goedkoper! Ook vind je bij ons de leukste non-food aanbiedingen.Duurzaam en gezonder leven, ook dat hoeft bij ALDI Musselkanaal niet duur te zijn. Boeren van eigen bodem, eerlijke handel, meer Beter Leven producten en minder plastic verpakkingen. Dit zorgt ervoor dat ALDI Musselkanaal steeds meer duurzaam wordt.Kom voordelig je boodschappen kopen bij de supermarkt van ALDI in Musselkanaal. ALDI, natuurlijk wel!"
Adres: Marktstraat 50, 9581 AC Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31529459300
Stad: Musselkanaal
Route: Marktstraat 50
Postcode: 9581 AC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Coop Musselkanaal, Poiesz Musselkanaal, Lidl Musselkanaal
Recensies
Zaterdag morgen geweest . Wat ons direct op viel . Wat was het lekker warm bij binnen komst . En prachtig schoon vriedelijk personeel .
Fijne overzichtelijke winkel. Elke dag vers afgebakken broodjes, ook kun je zelf je brood snijden. Vriendelijk personeel. Grote parkeerplaats
Ga hier niet zo vaak heen daar ik niet hier kom woon een andere plaats heeft ook een Aldi maarl deze is ook erg leuk
Makkelijk alles kunnen vinden en niet duur. Vriendelijk personeel
Leuke winkel met redelijk goed assortiment
Veel keuze uit kwaliteit producten.
In deze winkel kom ik reeds 10 jaren. ik was er op een druilige dag en heb me laten verleiden tot het meer kopen dan ik kan dragen. Dat wilde ik met het rolmandje naar de auto brengen. De filiaalleider rekende af en vertelde mij dat ik het bakje niet mee naar buiten mag nemen. "Dan beloof ik dat ik het netjes terugzet op z'n plaats" . NEE, want die mandjes kosten meer dat 300 euro en regelmatig worden ze meegenomen. De filiaalleider kent mij, waarschijnlijk zelfs bij naam en verteld mij dus dat zij denkt dat ik het mandje wil stelen. Zo ga je niet met vaste klanten om. Ik heb het wel gezien bij dit filiaal.
Vanmorgen ging ik naar Aldi's Mosselkanaal-filiaal. Terwijl ik aan de kassa afrekende, vroeg de bediende me om mijn rugzak te openen. Ik had chips die ik van Liddl kocht. Ze vroeg me om het bonnetje, ik liet het zien. Ondanks dat, ze zei dat het niet in de bon zat. Ze wilde nog een keer naar mijn tas kijken. Hoewel ik zei dat het op de bon stond, ging zijn houding tegenover hem erg onbeleefd. Toen hij goed naar de stekker keek, zag hij het. Ik zou niet met zo'n medewerker te maken willen hebben. Een zeer onbeleefd en onwetend personeel.
Mooie nette winkel met brede gangpaden.
Vind de indeling maar niks .waarom altijd iets veranderen als het goed loopt .heb met veel mensen gesproken over de inrichting en allemaal zijn ze de richting kwijt .ik hoop dat het weer goed komt .dus niet zo leuk gewinkeld en dit is de 4x na het veranderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid