facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aldgillis Staffordshire Bull Terriers

Aldgillis Staffordshire Bull Terriers

Info

Aldgillis Staffordshire Bull Terriers

Geschiedenis

Welkom op onze Facebooksite. Wij zijn Wybren Lieuwes en Afke Lourens. Samen met onze Staffords wonen we in een klein dorpje in Noord-Oost Friesland, Oudwoude.

Toen we in het najaar van 2006 een eigen huis kochten kregen we ook de ruimte om een hond te hebben. We hadden thuis altijd honden gehad en nu we daar de mogelijkheid voor hadden wilden we zelf ook graag een hond. Wybren had via zijn familie ervaring opgedaan met de Staffordshire Bull Terrier. Dit middelgrote ras met zijn stoere uiterlijk en geweldige karakter sprak ons beide aan. De keuze voor dit ras was dan ook snel gemaakt.

We zijn op zoek gegaan naar een pup en kwamen uit bij een fokker uit Leeuwarden. De ouderdieren van deze combinatie spraken ons aan en de pups die toen al geboren waren zagen er geweldig goed uit. We hebben uit dat nest een teefje uitgezocht en zo is onze eerste Stafford Kayleigh bij ons komen wonen.

Na een aantal jaren hebben we besloten dat we verder wilden met dit ras en hebben we de nodige stappen genomen voor het oprichten van een kennel. We hebben de kennelnaam Aldgillis aangevraagd en deze is toegekend. We waren al lid van rasvereniging, de SBTCN en vanaf 2009 zijn we ook aspirant clubfokker geworden. Dit betekent dat we ons willen conformeren aan de eisen die de rasvereniging stelt aan clubfokkers. Beide hebben we ondertussen een aantal opleidingen gevolgd waaronder Kynologische Kennis I en Elementaire Exterieur en Bewegingsleer.

Ons doel is het fokken van Staffords die goed in elkaar zitten, voor wat betreft type, constructie en karakter. Hierbij staan gezondheid, karakter en sportiviteit voorop. Onze honden worden op gezondheid getest en wij leggen ook het DNA profiel van al onze honden vast.

Voor meer informatie, foto's, etc. neem een kijkje op onze website.

www.aldgillis.nl



"Info over Aldgillis Staffordshire Bull Terriers. Wij zijn Wybren Lieuwes en Afke Lourens. Samen met onze Staffords wonen we in een dorp in Noord-Oost Friesland, De Westereen.Ons doel is het fokken van Staffords die goed in elkaar zitten, voor wat betreft type, constructie en karakter. Hierbij staan gezondheid, karakter en sportiviteit voorop. Onze honden worden op gezondheid getest en wij leggen ook het DNA profiel van al onze honden vast."
Adres: Jasmyn 5, 9294 JA Oudwoude
Telefoonnummer: 31511453586
Stad: Oudwoude
Route: Jasmyn 5
Postcode: 9294 JA



op zoek naar gerelateerd: Staffordshire Bull Terrier kennel, Pride and Glory Staffordshire Bull Terriers, Staffordshire Bull Terrier stamboom, Staffordshire Bull Terrier pups rasvereniging, L2-HGA in Staffordshire Bull Terriers, Staffordshire Bull Terriër pups te koop België, Staffjoy's, Engelse Stafford fokker Gelderland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid