facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alders Mondzorg

Alders Mondzorg
"Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor verzorging, herstel of verfraaiing van uw gebit? Dan bent u bij Alders mondzorg al meer dan 23 jaar aan het juiste adres.Wij halen voldoening uit het leveren van knap werk. Daarbij stellen wij hoge eisen aan onszelf en het behandelresultaat.Ook wanneer u voor regulier onderhoud een andere praktijk bezoekt bent u als passant van harte welkom voor verzorging de verzorging van uw gebit bij onze mondhygienisten, of een kleine cosmetische ingreep als het bleken van uw tanden. Grotere ingrepen waaronder ook facings verzorgen wij alleen voor terugkerende klanten."
Adres: Van Eedenstraat 4 , Haarlem 2012 EM, NL
Telefoonnummer: 023 551 6765
Stad: Haarlem
Route: Van Eedenstraat 4
Postcode: 2012 EM



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Haarlem Schalkwijk, Mondhygiënist Haarlem, Tandarts Zijlweg Haarlem, Spoed tandarts Haarlem, Eerste afspraak tandarts, Tandheelkundig Centrum Haarlem, Wat mag een tandarts in rekening brengen, Onzichtbare beugel Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandarts S T M Lie Tandarts S T M Lie 348 meter Tandarts Lie is een professionele tandarts die sterk gevoel heeft voor het vak en dit...
Tandartsenpraktijk Frans Halsplein Tandartsenpraktijk Frans Halsplein 2 km 22 jaar mijn tandarts en mijn mond hygiëniste. Ik Rij 90 Km om klant te blijven. duid...
Recensies
Zeer gecompliceerde behandeling, met cosmetische inhoud - Bart en zijn tandtechnicus hebben goed meegedacht, hebben de juiste tijd genomen om het goed te doen, en ik ben heel erg tevreden. Ik kan deze tandarts praktijk uiterst aanbevelen. Ook de assistenten en mond hygiëniste - kundig en vriendelijk.
Een aantal jaar geleden ben ik overgestapt naar de praktijk van tandarts Alders. Ik was niet tevreden bij mijn oude tandarts en kwam na een uitgebreide zoektocht op internet uit bij Bart Alders. Wat is dat een goede beslissing geweest! Tandarts Alders is heel erg goed in zijn werk en bovenal ook zeer vriendelijk. Dat geldt overigens voor iedereen die bij de praktijk werkzaam is. Zo heb ik ook hele goed ervaringen bij de mondhygiënist. Door mijn goede verhalen zijn verschillende familieleden/vrienden naar de praktijk van tandarts Alders overgestapt, allen naar volle tevredenheid. Ik ben inmiddels woonachtig in de omgeving Den Haag, maar weiger om over te stappen naar de tandarts in die regio. Ik zou iedereen tandarts Alders aanraden!
Noodgedwongen van tandarts moeten veranderen door zeer slechte behandelingen bij tandarts praktijk KennemerlandMarsmanplein,Haarlem. Op aanraden van mijn familie over gestapt naar de Praktijk Alders Mondzorg. Nu drie afspraken verder, ben ik verholpen van al mijn gebitsproblemen! Dit was inclusief één bezoek aan de mondhygiëniste, wat een geweldige dame! Aan deskundigheid is geen twijfelen mogelijk bij Alders Mondzorg.
Vier jaar geleden ben ik verhuisd naar Haarlem. Tandarts Bart Alders werd mij toen aanbevolen door zijn collega in Zuid-Holland. Sindsdien zeer tevreden met behandelingen en de deskundige en duidelijke communicatie van Bart. Zeer handig dat in dezelfde praktijk ook een mondhygiëniste beschikbaar is. Ik kan Alders Mondzorg dus zeker aanbevelen!
Tandartspraktijk Alders is een goede en betrouwbare praktijk. Tandarts Bart Alders is een prima vakman die betrokken is bij zijn cliënten en punctueel is in zijn afspraken. Door goede controle, tijdig onderhoud door de tandarts en de goede reiniging door de mondhygiëniste van de praktijk, blijft mijn gebit in uitstekende conditie!
Mijn moeder 82 jaar is al jaren cliënt bij Mondzorg Alders. Door de jaren heen heeft hij allerlei constructies in haar mond gebouwd waardoor zij het leven nog steeds met een gulle lach waarbij het gebit volledig zichtbaar is, tegemoet treedt. 100% lof voor Bart.
Tandarts Alders werd mij aangeraden door een assistente die vroeger met hem gewerkt heeft. Zij zei dat hij heel kundig was. Ik ben heel blij dat ik haar advies heb opgevolgd. Hij is technisch goed maar ook communicatief, aardig en transparant en ik ben heel tevreden met het cosmetische resultaat.
Al ruim 15 jaar patiënt bij Alders mondzorg. Zoveel beter dan mijn oude tandarts. Gebit is zichtbaar in veel betere conditie. Neemt de tijd om tot het beste resultaat te komen perfectionist. Altijd keuze voor wel of geen verdoving. Kortom zeer tevreden.
Prima adres voor mondverzorging. Gemaakte afspraken worden uiterst nauwkeurig nagekomen. Behandeling wordt altijd vooraf besproken, erg prettig zo kom je niet voor verrassingen te staan. Betrouwbaar, integer is hier zeker op zijn plaats.
Zeer betrokken, sympathiek en vakkundig. Mijn tandarts voor 17+ jaren nu.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid