facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ALD Automotive HQ

Adres: Hoeksteen 60, 2132 MS Hoofddorp
Telefoonnummer: +31206587000
Stad: Hoofddorp
Route: Hoeksteen 60
Postcode: 2132 MS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: ALD Automotive contact, ALD private lease, ALD Automotive tweedehands, Mijn ALD, ALD Automotive inloggen, ALD Automotive schade melden, ALD Automotive pechhulp, ALD Automotive reviews
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALD Automotive Nederland ALD Automotive Nederland 43 meter Ik heb 4 jaar een auto geleased via ALD. Je komt meestal niet zo vaak in aanraking me...
Hiltermann Lease Hiltermann Lease 2 km Bedriegers!! Jarenlang klant en Ik wil object wisselen maar hier doen ze niet meer aa...
Autoverhuur Hoofddorp Autoverhuur Hoofddorp 3 km Bij Autoverhuur Hoofddorp huur je voordelig een personenauto!
Recensies
Via ALD een leuke occasion kunnen leasen. Van te voren kan je inderdaad geen proefrit maken of de auto zien, maar daar betaal je ook naar! De foto's zijn duidelijk en alles m.b.t. de auto is omschreven. We kregen keurig een schade overzicht op de mail die de expert had constateert voordat wij de auto in ons bezit hadden. De auto werd keurig op tijd afgeleverd dat werd gedaan door een ander bedrijf, gewoon een studentenbaan en dat was meer dan prima geregeld. Tijdens het afleveren zagen we nog wel wat schade plekjes, maar die hebben ze genoteerd. Tot op heden dus erg tevreden en de klantenservice is erg behulpzaam. Bedankt ALD dat jullie het in deze dure tijd mogelijk maken om een auto tegen een leuke prijs te kunnen leasen. Hopelijk blijven we deze 3 jaar lang zo positief.
Een auto geselecteerd voor private lease. Een akkoord gekregen, ik moest alleen nog documenten aanleveren voor de financiële check. Na veel inspanningen om alle gevraagde documenten te verzamelen op verzoek van ALD en een positieve check, te horen gekregen dat de auto niet correct gereserveerd zou zijn. Dat na alle inspanningen, want het kost veel tijd. Ook geen alternatief aangeboden gekregen. Slechte service! Weinig zorg en aandacht voor de klanten.
Deze partij overslaan. Slecht bereikbaar. Hebben een probleemauto occasion opgeleverd en vervolgens zit je met de ellende. Facturen zijn een rommel. Kortom, er zijn betere lease maatschappijen.
Zorg dat je nooit met een auto van Stern in combinatie met ALD automotive in aanraking komt. Ook als er geen schade is, krijg je, via een verzekeringsmaatschappij, een rekening over een verzonnen kapotte spiegel zonder bewijs van 400 euro! Stern/ALD vullen gewoon eenzijdig schadeformulieren in! Er is kennelijk geen bewijs voor nodig! Ze wachten er wel 10 maanden mee. Wie heeft ook deze negatieve ervaring? Volgens mij is dit fraude!
Slechte service. Een contract regelen lukt wel, maar dienst na verkoop is abominabel! Geen gegevens voor contact op my ALD voor de gebruiker. Callcenter personeel kan niet helpen. Altijd vriendelijk, nooit behulpzaam zou de nieuwe slagzin kunnen zijn. Ongelofelijke wachttijden bij pech.
Jammer, ervaring was goed, afspraak gemaakt s, ochtends tussen 8 en 12 wordt de auto geleverd. Hier speciaal voor vrij genomen. Hoor ik de avond ervoor om half 9 s,avonds dat de auto pas de avond er op komt. Helaas ben ik dan aan het werk. Of ik naar even een nieuwe leveringsafspraak kon inplannen. Baal hier enorm van dat een bedrijf zo met zijn afspraken om gaat. Geeft weinig vertrouwen voor de toekomst.
Via private lease leasde ik een elektrische Mazda MX-30 bij Mazda lease ALD, die continu problemen had met opladen. Via de garage kwam ik er niet uit ondanks hun inspanningen. Er zou elke keer een update komen die mijn problemen zou oplossen, maar die kwam nooit. Na veel heen en weer e-mails sturen en bellen kwam ik in contact met Erwin Tuin. Hij nam mijn probleem serieus en zorgde ervoor dat ik binnen een paar weken in een andere elektrische auto kon rijden. Inmiddels rijd ik heel tevreden in een Kia E-Niro. Bedankt Erwin!
Zeer tevreden over ALD Automotive! Vandaag mijn Picanto GT line gekregen, keurig thuis afgeleverd! Ook heb ik de auto super snel gekregen! Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces en er wordt duidelijk gecommuniceerd. De klantenservice is ook erg behulpzaam en vriendelijk. En met de auto ben ik helemaal blij! : Top!
Een credit check kost weken voor je een keer antwoord krijgt, constant dezelfde gegevens aanleveren en dan maar weer wachten
Auto snel geleverd! Top geholpen door Erwin!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid