facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ALBouw van Dijk

ALBouw van Dijk

Info

Alles voor u in de bouw. Van timmeren, metselen, stukadoren en tegelwerkzaamheden tot en met het dakwerk.

Geschiedenis

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht als het gaat om aanbouw, uitbouw en renovatie werkzaamheden. U hoeft hier geen verstand van te hebben, want wij brengen graag onze kennis en specialisme aan u over. Denk hierbij aan verschillende diensten, zoals timmeren, metselen, stukadoren en tegelwerkzaamheden tot en met het dak-werk.

Wij verplaatsen ons in uw situatie, luisteren naar uw ideeën en vervullen uw wensen. Op onze website vindt u een greep in onze projecten, de diensten die wij leveren en de benodigde contactinformatie. Wanneer u vragen heeft, of u op zoek bent naar specifieke informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn gevestigd in Schijf te gemeente Rucphen.



"Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht als het gaat om aanbouw, uitbouw en renovatie werkzaamheden. U hoeft hier geen verstand van te hebben, want wij brengen graag onze kennis en specialisme aan u over. Denk hierbij aan verschillende diensten, zoals timmeren, metselen, stukadoren en tegelwerkzaamheden tot en met het dak-werk.Wij verplaatsen ons in uw situatie, luisteren naar uw ideeën en vervullen uw wensen. Op onze website vindt u een greep in onze projecten, de diensten die wij leveren en de benodigde contactinformatie. Wanneer u vragen heeft, of u op zoek bent naar specifieke informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen."
Adres: Scherpenbergsebaan 29, 4721ST Schijf, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +310165341447
Stad: Schijf
Route: Scherpenbergsebaan 29
Postcode: 4721ST


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid