facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alberts-Interieurstoffering

Alberts-Interieurstoffering

Info

Alberts-Interieurstoffering is een woning-en projectinrichting met ruim 25 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van vloerbedekking en raambekleding.



"Maatwerk bij Alberts InterieurstofferingAlberts Interieurstoffering verzorgt stoffering op maat in Eindhoven en omstreken maar ook daarbuiten. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke klant. Op basis van uw wensen en ideeën maken wij uw stoffering op maat voor u.Alberts Interieurstoffering heeft ruime ervaring met het stofferen van de meest uiteenlopende stijlen. Gaat u binnenkort een nieuw huis bouwen of gaat u verhuizen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u uw woning voorzien van een fris nieuw interieur? Alberts Interieurstoffering biedt stoffering op maat. Wij hebben een ruime keuze in stoffen, binnenzonwering en harde of zachte vloerbedekking.Voor meer informatie en advies bent u van harte welkom!"
Adres: Fransebaan 590-H, 5627-JM Eind, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0031402621431
Stad: Eind
Route: Fransebaan 590-H
Postcode: 5627-JM


Recensies
2,5 jaar geleden via een FB-actie een rolgordijn gewonnen. Na wat uitzoek en ophang-troubles is Alberts bij ons thuis komen helpen met ophangen, echt heel fijn! Onlangs was er een onderdeel stuk waardoor het gordijn zelf ging afrollen. Na contact te hebben gehad kwamen ze langs om het te repareren. Echt top-service! Heel erg bedankt.
Goede service en prijs kwaliteit verhouding. Al 2 keer shutters en gordijnen aangeschaft naar volle tevredenheid
Vriendelijk en vakkundig geholpen, denken met je mee met het maken van keuzes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid