facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alberto's Italian

Alberto's Italian

Info

Alberto’s Italian is een Restaurant, Pizzeria, Winebar en Trattoria. Een totaalconcept voor een compleet avondje uit.

Geschiedenis

Alberto's Italian is een restaurant, pizzeria, winebar en trattoria. Een totaalconcept voor een compleet avondje uit.

Wij geopend voor lunch, diner en borrel. Ook is het mogelijk om dagverse gerechten af te halen.

In het restaurant kunt u kiezen uit een variëteit van Italiaanse vlees- en visgerechten, pizza’s, pasta’s, antipasta’s en een aantal internationale gerechten. Ook serveren wij Dry Aged vlees. Ruim 90% van onze ingrediënten zijn biologisch. Wij maken alles op ambachtelijke wijze. De pasta wordt bijvoorbeeld elke dag vers gemaakt.

In de winebar kunt u kiezen uit ongeveer 100 verschillende soorten wijn. Ook hanteren wij in de winebar het 'Share Dining' principe: (h)eerlijke gerechten delen met vrienden of familie.

In onze trattoria kunt u momenteel al dagverse gerechten afhalen. Binnenkort kunt u er ook heerlijke wijnen, salami, olijven en meer verkrijgen.

In de meeste weekenden bieden wij divers entertainment tijdens het diner, in de vorm van bijvoorbeeld een DJ of gitaar.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Adres: Molenplein 7, 3862JL Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 033 258 57 74
ln.nailatisotrebla@ofni
Stad: Nijkerk
Route: Molenplein 7
Postcode: 3862JL


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 01:00
Dinsdag: 11:00 - 01:00
Woensdag: 11:00 - 01:00
Donderdag: 11:00 - 01:00
Vrijdag: 11:00 - 01:00
Zaterdag: 11:00 - 01:00
Zondag: 12:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: alberto's italian openingstijden, alberto's nijkerk parkeren, alberto's italian nunspeet, alberto s, albertos nijkerk openingstijden, restaurants nijkerk, pizzeria nijkerk, gold card alberto's
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PizzaYoli PizzaYoli 455 meter Hout gestookte Pizza oven. Biologische Pizza’s. Foodtruck
Aardewine Aardewine 457 meter We are a distributor and communicator of Argentine wines based in the Netherlands
Recensies
Lekker op dinsdagavond gedineerd. Erg verrassende lekkere gerechten. Bediening had wat sneller gekund maar was vrolijk, vriendelijk, behulpzaam en had kennis van zaken. Enige minpunt wat ik kan verzinnen is dat je na een heerlijke maaltijd geen sigaar meer kunt krijgen. Aanrader!
Super gafe plek om te eten. Echt heel lekker gegeten. De naam zegt het al, het is veel meer dan een italiaans restaurant! Echt geweldig met leuke bediening. Die weet wat ze doet! De gerechten waren bijzonder en heel lekker. Toetje werd aan de tafel bereid. Speciaal, vooral als je je geliefde wilt verassen met een dag als deze. Op Valentijnsdag. Wij komen zeker terug. We waren er nu voor de lunch. Maar je kunt tussen de middag ook vanalles alles kiezen. Heerlijke pizza, echt een 10!! En zwaarvis gegeten. Bijzonder met goede wijnen! Ik zeg doen!!!!
Met 2 personen gegaan voor het 4 gangenmenu van de chef met een bijpassend wijnarrangement. Wijnen werden netjes uitgelegd, gangen werden met mooie tussenpozen uitgeserveerd werd ook netjes gewacht tot de wijn van het vorige gerecht op was Porties waren van een mooi formaat, zeker niet te klein. Het enige minpuntje wat wij zelf hadden was dat de bisqueshuim aardig aan de zoute kant was. Wellicht een kwestie van smaak, maar was verder top! Ook de bediening viel helemaal niks op aan te merken! Al met al een gezellige en geslaagde avond!
Het vorig bezoek viel tegen. Medewerkster stond met onze pizza's te kletsen en liet mijn pizza op de grond vallen. Kan gebeuren dus toch weer een tafeltje gereserveerd. Het tafeltje wat we gevraagd hadden was niet gedekt. Mochten er toch plaats nemen. Moesten zelf om bestek etc vragen. Vroegen een grote fles water maar er kwamen 2 kleine flesjes. Dit werd op verzoek gecorrigeerd. Daarna hebben we 55 minuten op onze pizza moeten wachten, terwijl het niet druk was. Wij waren de enige vlak bij de keuken, waardoor we steeds zelf personeel moesten attenderen. Kwam weinig personeel langs. Het eten was lekker maar gezien de ervaringen, gaan we er niet meer naar toe.
Het was heerlijk.... lekker rustig tempo tussen de gangen. Lekker lang getafeld! Super service en allemaal even vriendelijk.Eten: 5/5
Vriendelijk personeel, leuk terras. Alleen zijn er denk ik zoveel tafeltjes dat de keuken het niet aan kan als het vol zit. We moesten 5 kwartier wachten op onze pizza's die wat te hard gebakken waren. Eén pizza zou aan tafel bereid worden maar daar hebben we niets van gezien. De pizza's waren behoorlijk aan de prijzige kant. Waarschijnlijk kun je er als het rustig is beter eten, maar met deze drukte bepaald geen topper.
10 maanden geleden hier gegeten met een vriendin. Heerlijk gegeten! Eten kwam erg snel en was zeer goed bereid. Leuke aankleding van de borden. Personeel was erg vriendelijk en gastvrij. Mooi interieur! Dikke aanrader
Wij zijn hier vaker geweest voor een pizza. Maar dit keer zaten er allerlei soorten saus over de pizza geslingerd. Echt te vies, bah. Erg jammer, verder leuk, mooi en sfeervol restaurant.
Langer dan een uur op eten moeten wachten omdat ze de bestelling waren vergeten. Wel excuses gehad maar bij afrekenen geen aanbod om een van de drankjes te vergoeden. Niet tevreden dus.Eten: 2/5
We hebben lekker gegeten. Bediening was echter weinig attent. Toen wij binnen kwamen, was het niet druk in het restaurant. Desalniettemin duurde het erg lang voordat we een bestelling konden doen. Personeel leek ons niet op te merken. Toen wij de kaart wilden inzien, werd deze uiteindelijk na 10 min gebracht. Daarna duurde het weer lang voordat er iemand de bestelling kwam opnemen. Andere gasten werden vlotter bediend. Bij de nota werd een flesje limoncello op tafel gezet - zonder nadere uitleg. Sfeervolle zaak, maar we voelden ons weinig welkom. Een gemiste kans voor dit sfeervolle restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid