facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Schweitzer ziekenhuis

Albert Schweitzer ziekenhuis

Info

Dit is de officiële Facebookpagina van het Albert Schweitzer ziekenhuis, een topklinisch opleidingsziekenhuis (lid STZ) in de regio Dordrecht/Drechtsteden.

Geschiedenis

Dit is de officiële Facebookpagina van het Albert Schweitzer ziekenhuis, een topklinisch opleidingsziekenhuis (lid STZ) in de regio Dordrecht/Drechtsteden.

Onze taak

Klinische zorg van topniveau én (basis)zorg dicht bij mensen. Deze combinatie maakt van het Albert Schweitzer ziekenhuis een uniek ziekenhuis. Wij zijn NIAZ-geaccrediteerd en lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

Met vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Ridderkerk is het Albert Schweitzer ziekenhuis dé zorgpartner van inwoners van de regio Zuid-Holland-Zuid. Intensieve samenwerking met andere (zorg)partners maakt het mogelijk te blijven ontwikkelen en innoveren.

Of het nu gaat om complexe operaties, spoedeisende hulp, ziekenhuisopname of behandeling in een polikliniek, de medisch specialisten en medewerkers van het Albert Schweitzer ziekenhuis verlenen zorg met hoofd, hart en ziel.

Label

Op deze Facebookpagina bieden wij een selectie van nieuws, achtergrondinformatie, praktische tips en menselijke verhalen uit ons ziekenhuis. De primaire functie van deze pagina is om u globaal te informeren en/of te vermaken. Wilt u meer weten over onderzoeken en behandelingen, of zoekt u contact met een behandelaar, kijk dan op www.asz.nl

U kunt via Facebook met ons contact leggen door middel van reacties op berichten, een persoonlijk bericht of een recensie. Wij doen ons best om spoedig te antwoorden als dit nodig of gewenst is.

Wilt u een formele klacht indienen over onze dienstverlening, kijk dan op https://www.asz.nl/patienten/ervaringen/compliment-klacht-suggestie/klacht/

Vragen over uw behandelrelatie of uw gezondheid kunnen wij via Facebook niet in behandeling nemen. Heeft u medische hulp nodig, neem dan contact op met uw huisarts of - als elke seconde telt - bel het alarmnummer 112.

Please do NOT approach the Albert Schweitzer Hospital through Facebook, if you have questions regarding your medical treatment or physical condition. Instead, address your medical consultant or applicable ward/department via our telephone number + 31 78 6541111.

In case of a medical emergency, contact your general practitioner or call the Alarm Response Center (telephone number 112 while in The Netherlands).

Adres: Albert Schweitzerplaats 25, 3318 AT Dordrecht
Telefoonnummer: 078 6541111
Stad: Dordrecht
Route: Albert Schweitzerplaats 25
Postcode: 3318 AT



op zoek naar gerelateerd: albert schweitzer ziekenhuis dordwijk bezoektijden, albert schweitzer ziekenhuis dordwijk adres, albert schweitzer ziekenhuis locatie amstelwijck dordrecht, albert schweitzer ziekenhuis zwijndrecht adres, albert schweitzer ziekenhuis zwijndrecht, afsprakenbureau albert schweitzer ziekenhuis, albert schweitzer ziekenhuis sliedrecht, artsen albert schweitzer ziekenhuis dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
M. Friebel, kno-arts ASz M. Friebel, kno-arts ASz 0 meter Mark Friebel, kno-arts | Albert Schweitzer ziekenhuis | medisch specialist | keel, ne...
Rhena Rhena 102 meter Afschuwelijk ziekenhuis, mocht je ergens anders geholpen kunnen worden, doe dat zeker...
Albert  Schweitzer ziekenhuis SL Albert Schweitzer ziekenhuis SL 130 meter Een ruime entree, open en groots. Hartelijke mensen die je de weg wijzen. En goede ve...
Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Amstelwijck Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Amstelw... 2 km Wat een geweldig ziekenhuis . Om 5u op de autoweg niet goed gevoeld zelf 112 gebeld e...
Recensies
Wat een geweldig ziekenhuis . Om 5u op de autoweg niet goed gevoeld zelf 112 gebeld en om 7.30 had ik 2 lange stends geplaats gekregen. omdat ik een zware hartinfarct had gehad. eenmaal op de hartafdeling werd mij gezegd dat ik ziek was en hier ziek mag zijn. Steeds als ik wat nodig had stonden ze naast het bed en dat voelt prettig. vooral als je 175 kilometer verder woond .
Het Albert Schweitzer Ziekenhuis is zorgt voor een respectvolle en rustige omgeving, waar patiënten genoeg rust hebben om te herstellen. Mijn ervaring met dit ziekenhuis was mijn opa die problemen had met zijn longen, de zusters waren erg gastvrij en aardig.
Zeer slechte ervaringen, 5 rode kaarten voor de polikliniek, alleen degene die achter de desk/ telefoon werkzaam is van de poli cardiologie, en van de kinderartsen. Schandalig hoe zij met patiënten omgaan.
Wachttijd liep uit bij de chirurg. Maar alles is hoed uitgelegd. Vriendelijk geholpen door iedereen.
komen we daar omdat mijn zoon door een ruit was gegaan met glas in zijn arm worden we terug gestuurd omdat we niet gebeld hadden ze moeten der eigen kapot schamen dit is weigering van medische hulp ik heb er wel woorden voor maar dat zal ik ze besparen niet netjes
Ik kan altijd erg snel terecht en de service is erg goed. Ook heel makkelijk bereikbaar met OV of fiets
Op de dagbehandeling geweest voor een longfunctie. De medewerkers hebben het razend druk. Zijn echter zeer vriendelijk en lijkt een hecht team te zijn. Wat "fijn" om hier patiënt te zijn
die piep machines waren zo irritant dus ik heb de stekker der uitgetrokken bij een paar patienten zo dat de ze beter kunnen slapen, dit was zeer effectief maar toen werd ik ontvoerd door mensen in blauwe pakjes ookal heb ik niks verkeerds gedaan!!!!
Een ruime entree, open en groots. Hartelijke mensen die je de weg wijzen. En goede verpleging voor de zieken.
Deskundige afdeling orthopedie. Goed en prettig geholpen. Tevreden. Ziekenhuis bovendien leuk ingericht met stukje beleving en historie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid