facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Warnsveld

Albert Heijn Warnsveld

Info

Welkom bij Albert Heijn Warnsveld. Wil je meer van ons horen? Meedenken en meepraten? Graag! Like ons en we houden contact.

Adres: Runneboom 2, 7232 CX Warnsveld
Telefoonnummer: 0575-527271
Stad: Warnsveld
Route: Runneboom 2
Postcode: 7232 CX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Albert Heijn Warnsveld solliciteren, Dreiumme Warnsveld, Albert Heijn Zutphen, Openingstijden Lidl Warnsveld, Openingstijden AH Zutphen, Missie Albert Heijn, Motto Albert Heijn, Albert Heijn events
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marga's taarten Marga's taarten 341 meter Mijn passie is taarten maken. Voor een leuke en vooral lekkere taart kan je bij mij t...
Recensies
Vorige week met boodschappen doen, 3 gloednieuwe hemdjes van Hema in de kar. Ik pak een verpakking wokgarnalen, leg het in de kar. En wat blijkt? Verpakking los, vocht vloog eruit. Hemdjes eronder en mn handen. Mocht ff bij vleesafdeling handen wassen. Dit ongelukje gemeld bij medewerker zelfscan, betalingen. Deze maakte een aantekening. Zelfde middag teruggebeld en mijn gelijk gekregen. Ging niet om wat die hemdjes koste, maar dat ze nog nooit gedragen waren. Nee hiervoor waten ze verzekerd. Hierbij wil ik AH in Warnsveld bedanken voor omgaan met deze klacht en de vergoeding. Top!!
Prima appie behalve tijdens schoolpauzes
Je kan er je dagelijkse boodschappen doen.
Winkel was schoon, voorraad goed aangevuld, actieproducten waren aanwezig. De jongeren en mensen die de vakken vullen zijn vriendelijk. Gelukkig is er wisseling van personeel en zijn er wat oudere dames zo'n clubje van 3 zuurpruimen die er al jaren werkten vertrokken of werken nu minder. Soms was het gênant om er als klant getuige van te moeten zijn hoe onaardig ze tegen de nieuwe medewekers deden. Ook tegen klanten waren ze niet vriendelijk: niet groeten en zelfs 'gewoon' geen antwoord geven op vragen. Aan een klant van rond de 16 die snoep uit een rek pakte en in zijn mandje legde, vroegen ze of hij wel ging afrekenen... Eindelijk dus nu verbetering daar. Nu de sfeer daar beter is, komen we er weer vaker.
Mooi overzichtelijk, vriendelijk personeel.
Fijne winkel. Alleen de vulploegen moeten beter inpakken. Elke keer als ik boodschappen doe is er wel iets wat verkeerd is ingepakt of verkeerd ligt. Dus 2 sterren voor de vulploegen.
De laatste maanden gaat de winkel flink achteruit. Vaak grijp ik mis omdat vakken niet zijn bijgevuld. Ook groente en fruit zien er niet altijd even goed uit. Personeel is over het algemeen wel vriendelijk.
Ruim aanbod van vers, ook biologisch. Ruime winkel.
Mijn AH Vind het prettig winkelen. Ik ga tijdens de rustige uurtjes. Opvallend, kassa personeel is verrijkt met een aantal oprecht vriendelijke dames, werken snel en toch oog en aandacht voor hun klant!. Aan de andere kant laatst een voor mij onbekende oudere kassière aan de service balie die ronduit bot en ongeduldig was inzake het gebruik van mijn Duitse bankpas. De dag ervoor had ik iemand anders die vriendelijk aan de telefoon was en mij uitnodigde om de bankpas 'uit te proberen' aan de service balie. Begrijp dat niet alle filialen en winkels N26 gebruiken maar klantvriendelijkheid moet altijd voorop staan. Andere observatie is dat er niet altijd tijdens het aanvullen aandacht is voor de mindere valide klanten. Voorraden die het gangpad aanzienlijk vertrouwen. Kom zelf uit een rolstoel en kan nu gelukkig rondlopen echter kijk ik nog altijd met andere ogen naar dit soort zaken. Al met al dikke 4 sterren voor mijn AH Warnsveld want over het algemeen genomen is het een winkel waar je op je gemak boodschappen kan doen en goed geholpen wordt als je naar een product zoekt of aan de kassa staat.
Mooie grote ah. Mis wel wat klantvriendelijkheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid