facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Valkenburg

Albert Heijn Valkenburg

Info

Albert Heijn Valkenburg, de supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen!

Geschiedenis

Voor lekkere verse boodschappen van gegarandeerde AH-kwaliteit kunt u terecht in onze winkel aan de Irmengard Passage te Valkenburg. Hoewel we eigenlijk beter kunnen zeggen: “uw winkel”, want alles draait bij Albert Heijn Valkenburg om uw boodschappenplezier.

Daarom heeft u bij ons keus uit wel 15.000 artikelen, variërend van A-merken tot de goedkope AH Basic-artikelen. Stuk voor stuk van prima kwaliteit, altijd vers aangevoerd en ruim voorradig. En zo verrassend voordelig, dat iedereen bij ons slaagt! Ook hebben we zeer ruime openingstijden. We zijn namelijk van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 22.00 (m.u.v de feestdagen) en op zondag van 9.00 tot 18.00 uur.

Naast uw dagelijkse boodschappen hebben we spectaculaire acties en unieke producten die u nergens anders vindt. Kom zelf maar eens kijken en laat ons gerust weten hoe wij uw persoonlijke winkelwensen waar mogen maken. Het is tenslotte uw supermarkt!



"Parkeergarage bereikbaar via de sint pieterstraat 26 te Valkenburg"
Adres: Irmengard Passage 3, 6301 EC Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0436014818
Stad: Valkenburg
Route: Irmengard Passage 3
Postcode: 6301 EC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Jan Linders Valkenburg, Albert Heijn Schin op Geul
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan Linders Valkenburg Jan Linders Valkenburg 226 meter Ik deed een paar boodschappen waaronder een fles rosé. Die was de reden dat ik op een...
Recensies
Mooie grote zaak. Veel keus. Gratis koffie.
Lieve en vriendelijke mensen die altijd behulpzaam zijn. Geen vraag is teveel en een geintje hebben ze altijd tijd voor.
Vraagje aan de ah en hopelijk kan iemand reageren, ik kom donderdag even langs maar ik wou weten of jullie van die lekkere sandwiches hebben dus van die gesmeerde boterhammen met kaas of welk beleg dan ook zoja laat het dan alsjeblieft voor donderdag weten dan kom ik me een lekker boterhammetje halen en anders smeer ik me zelf een paar boterhammen
Hoi ik ben de zelfde persoon over de sandwiches maar kun je precies vertellen welke soorten sandwiches je hebt in de ah in Valkenburg. Is het alleen bacon en ei en de tonijn salade of meerdere met ander beleg. Graag het antwoord voor morgen middag want dan kom ik langs haha.
Producten van goede kwaliteit, goed gepresenteerd ruime keus en vriendelijk personeel. Prijsniveau is gemiddeld. Moeilijk bereikbaar met auto als je het officiële adres in Google map invoert. Beter adres van achterkant invoeren
Heel fijne aangename winkel met groot assortiment voor elk wat wils ,heel vriendelijk behulpzaam personeel
Altijd een zeer ruim assortiment, vriendelijke bediening, opgeruimde winkel en een aangename sfeer. De heerlijke popcorn voor de legendarische wedstrijd Nederland-Argentinië heeft echt gied gesmaakt.
Heel goed geholpen door kassa medewerker chantal. Aangenaam winkel bij de Albert heijn
Niets voor mij, slecht personeel, niet vriendelijk en service ver te zoeken.
Zoals elke Albert Heijn is deze winkel goed aan te raden. Deze winkel heeft lange openingstijden wat erg fijn is als je nog wat vergeten bent. Ook de zelfscan kassa's zijn zeer welkom en zorgen voor een snelle winkelbezoek. De ligging is ook perfect. Het ligt in het hartje van Valkenburg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid