facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Santhorst Leiderdorp

Albert Heijn Santhorst Leiderdorp

Info

Op de hoogte blijven van alle acties in ons filiaal? Onze openstaande vacatures of evenementen? Like ons en we houden contact!

Geschiedenis

Volop keuze, de allerbeste service en altijd een vriendelijke glimlach. Dat vind je bij deze recent verbouwde Albert Heijn in Leiderdorp. Zoek je een bijzondere wijn of een specifieke Bonus-aanbieding? Ons behulpzame personeel loopt graag even met je mee. Je geniet bovendien van interessant drogisterijvoordeel, versgebakken brood en ruime openingstijden. We staan 365 dagen per jaar voor je klaar, tot tien uur ’s avonds! En de auto? Die parkeer je natuurlijk gratis.

Adres: Laan van Ouderzorg 2, 2352 HT Leiderdorp
Telefoonnummer: 0715 410 171
Stad: Leiderdorp
Route: Laan van Ouderzorg 2
Postcode: 2352 HT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden AH Leiderdorp Winkelhof, Openingstijden AH Leiderdorp santhorst, Albert Heijn Leiderdorp openingstijden kerst, Openingstijden Dirk Leiderdorp, Albert Heijn Leiden, Winkelhof Leiderdorp, Albert Heijn folder, Albert heijn leiderdorp vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dirk van den Broek Dirk van den Broek 572 meter Bij een bezoek aan Digros krijg ik altijd weer een onbehaaglijk gevoel. Zoals deze w...
Winkelhof Leiderdorp Winkelhof Leiderdorp 617 meter Winkelhof beschikt over 70 zeer gevarieerde winkels en 830 gratis parkeerplaatsen.
Oranjegalerij Leiderdorp Oranjegalerij Leiderdorp 1 km Oranjegalerij Leiderdorp, plezierig winkelen in de buurt! Hét gezelligste winkelcentr...
Recensies
Slechtste AH in de omgeving, ronduit onbeschoft. De medewerkers lopen er chagrijnig bij. Veel vloeken van vakkenvullers, terwijl er gewoon kinderen rond lopen. Bij de servicebalie sta je lang te wachten. Als je vraagt of er een collega even kan helpen, krijg je het antwoord.... Ik ben even bezig. Dit gebeurt vaker wel, dan niet. Ik kom hier liever niet, maar aangezien Albert Heijn deze bedrijven op laat doeken. Heb je weinig andere keuzes.
Vriendelijk personeel hoor. Maar als je pas mag betalen bij zelfscan nadat al je producten opnieuw gescand zijn had ik net zo goed langs de kassa kunnen gaan!!!!
Heikneuter van een medewerker. Heeft geen fatsoenlijke manieren. Kan niet normaal communiceren. Beledigde een klant via zijn communicatie achter haar rug om. Belachelijk! Zowel geen klantvriendelijkheid als beleefdheid te bekennen. Het gaat in dit geval enkel om één medewerker. Vooralsnog schandalig! Zwaar teleurgesteld in de mensheid door zulke figuren.
Het zelfscan plein is prachtig geworden. Groot, ruim, overzichtelijk. Erg mooi zijn ook de beeldschermen in het zelfscan plein en bij de kassa's. Het is daar niet zo hoog, maar juist daardoor geeft het wel een knus gevoel met die schermen die goed zichtbaar zijn.
Kleinzerig om de kleintjes. Een vraag om een twee euro munt om te wisselen naar twee losse euros of een euro en vijftig centjes was blijkbaar teveel gevraagd als je voor €7,50 met €20 afrekent.
Albertheijn Santhorst hoort gewoon bij mijn basis elementen. Ik kom alleen maar bij Albertheijn Santhorst. De medewerkers zijn allemaal TOPPERS
Goede winkel, lekkere broodjes, ham kaas croissants waren wel uitverkocht
Regelmatig lange rijen, er zijn maar 2 kassa s. Met veel boodschappen wil ik niet de selfscan kassa doen. Vaak ook maar 1 kassa open en het personeel is vaak niet oplettend dat ze zien dat er bijgedraaid moet worden
Karig assortiment, standaard producten vaak langere tijd niet op voorraad, veel te krap omdat overal losse meuk staat en de servicebalie is letterlijk altijd onderbemand.
Verbazingwekkend onbeschofte medewerker. Nog nooit zo erg meegemaakt in een winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid