facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Rozenplein

Albert Heijn Rozenplein
Adres: Rozenplein 8, 6713 EN Ede, Nederland
Telefoonnummer: 0318 618 300
Staat: Gelderland
District: Ede
Stad: Ede
Route: Rozenplein
Huisnummer: 8
Postcode: 6713 EN


Openingstijden

maandag: 08:00–22:00
dinsdag: 08:00–22:00
woensdag: 08:00–22:00
donderdag: 08:00–22:00
vrijdag: 08:00–22:00
zaterdag: 08:00–22:00
zondag: 12:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoogvliet Hoogvliet 784 meter Fijne winkel om boodschappen te doen en brede paden met winkel wagen
Recensies
Deel van de kassa's vervangen met zelfscan kassa's, prima. Maar nou is er nog maar 1 kassa over, waar vervolgens de halve tijd niemand zit. Enorm onbeschoft om mensen zo te dwingen de zelfscan te gebruiken!nZo heb je alleen nogmaar negatieve ervaringen met het personeel ipv een gezellig gesprekje met de persoon achter de kassa... Je wordt gewoon voor schut gezet met zo'n controle! Alsof ik een potentiële dief ben!! Als jullie zo weinig vertrouwen hebben ik de klanten, waarom scannen jullie dan niet zelf de producten..? Gewoon achter een kassa..!
Fijne buurt supermarkt waar wij regelmatig boodschappen doen. Omdat het een buurtsupermarkt is, hebben ze niet alles. Maar voor de dagelijkse boodschappen hebben ze een goed aanbodnnEnige nadeel is dat Albert Hein steeds meer zelfscan kassa's doet. Zo heeft deze Albert Heijn maar 1 normale kassa waar vaak ook niemand achter zit.
Personeel behandeld klanten als potentiële dieven!nBijzonder nare ervaring als je integriteit publiekelijk in twijfel getrokken wordt. Sta je daar dan ! Moet je het werk van een caissière doen, blijkt er wantrouwen te zijn. Wat willen jullie nou van mensen als je ze niet het vertrouwen durft te geven? Onbeschoft gedrag van AH. Ik ben er klaar mee. Ga daar niet meer naar toe. Zelfscan prima, maar dan wel met het volle vertrouwen en geen openbare controle!
De behandeling was erg slecht. Ik ging om 21.57 uur de supermarkt binnen om melk voor mijn kind te halen en het duurde nog 3 minuten voordat de supermarkt sloot en er nog steeds klanten waren, maar er was een verantwoordelijke die mij dat niet toestond om de melk te nemen.
Waardeloze winkel geworden!! Na de verbouwing nog maar 1 kassa en die is s'avonds ook niet bemand, dus ze verplichten je om alles met die cbdc apparaten te betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid