facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Renkum

Albert Heijn Renkum

Info

Welkom bij Albert Heijn Renkum!

Geschiedenis

Welkom bij Albert Heijn Renkum! Like deze pagina om altijd op de hoogte te zijn van onze acties, inspiratie op te doen, met ons mee te denken, vragen te stellen en meer te weten te komen over de Renkumse AH.

Adres: Dorpsstraat 118, 6871 AR Renkum
Telefoonnummer: 0317-318034
Stad: Renkum
Route: Dorpsstraat 118
Postcode: 6871 AR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: PLUS Renkum, Plus Renkum Openingstijden, Openingstijden ah Wageningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS Renkum PLUS Renkum 342 meter Goed verzorgde Winkel met een ruim assortiment en Vriendelijk Personeel, ik doe met ...
Recensies
Winkel is de laatste tijd enorm achteruit gegaan. Veel lege vakken, groente en fruit een drama en buiten dat is het erg rommelig en smoezelig in en rondom de winkel. Hoop te verbeteren!
Kan beter, nu helaas te vaak dat er plundra is geweest en groente op is, geen of alleen bruine bananen, beperkt zuivel aanbod, etc. Jammer dat was beter en kan beter.
Fruit niet op orde. Teveel fruit op het randje. Wil graag de eersteklas prijs voor fruit geven, maar dan wil ik ook eersteklas fruit krijgen
Ik moet eerlijk zeggen dat de gezelligheid er af is sinds de verbouwing.En snel kassa's dragen ook niet bij.Vroeger ging ik voor de lol er heen ,nu puur functioneel.
fijne Albert Hein, altijd alles netjes op voorraad, zeer vriendelijk personeel en zeer behulpzaam
Albert Heijn ist der Laden. Alleen jammer dat men je Marlboro Prime sigaretten aanbeveelt als afkicksigaretten terwijl deze 40× zoveel teer, nicotine en koolmonoxide bevatten als de gemiddelde sigaret.
Middelgrote AH met ditto assortiment. Grote versafdeling. Zelfscan. Ruimte rond kassa's erg beperkt. Bij wachtrijen sta je tussen de schappen te wachten.
Personeel mag wel vriendelijker. Aan de uitstraling is al te zien hoe ze zijn.
Brede paden voor scootmobiel, en ze hebben mij dingetjes die ze in doorwerth weer niet hebben
Nette zaak alleen jammer dat er veel misgaat met de prijzen Staan vaak niet goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid