facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Paterswolde

Albert Heijn Paterswolde

Info

Supermarkt in Paterswolde

Geschiedenis

Dit is de officiële Facebookpagina van de beste supermarkt van Drenthe: Albert Heijn Paterswolde. Heeft u een vraag of een opmerking dan kunt u ons altijd een privébericht sturen.



"Supermarkt met een regiofunctie"

"Supermarkt met een regiofunctie"
Adres: Hoofdweg 202, 9765 CK Paterswolde
Telefoonnummer: 050-3091551
Stad: Paterswolde
Route: Hoofdweg 202
Postcode: 9765 CK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Albert Heijn Paterswolde solliciteren, Jumbo Eelde Openingstijden, Openingstijden Lidl Eelde, Openingstijden Albert Heijn, Albert Heijn Eelderwolde
Recensies
Oh, oh, oh, wat een ellende met die scankassa's! In het journaal gisteren werd er gewag van gemaakt dat de toegenomen diefstallen de besparingen op personeel overtreffen. Waarom gaat AH er dan mee door?
Het is wel eens beter geweest in deze AH. Wat me het meeste stoort zijn de boodschappenmandjes; de meeste te vies om aan te pakken of in elk geval om onverpakte groenten in te doen; veel rommelige schappen. Wel vriendelijk personeel en ruim gesorteerd.
De laatste tijd steeds vaker artikelen niet aanwezig. Van Dijks roggebrood, diepvries biologische spinazie, Goed Begin margarine, biologische prei, diverse zuivelproducten, om maar eens een paar dingen te noemen. Bovendien wil deze AH nog steeds niet in Yde bezorgen.
Grote winkel vriendelijk personeel grote parkeerplaats gratis parkeren
Geen plastic zakje voor je fruit maar de rest van de boodschappen wel in plastic verpakkingen #goedbezigmetelkaar
Grote parkeerplaats, dus konden we er goed terecht met een camper. Dit is een behoorlijk grote AH, je zult niet snel misgrijpen. Gelukkig geen muntjes nodig voor het karretje, alles zelf scannen en bij de uitgang zonder een kassabon vertrekken. Automatisch sparen op je bonus kaart/AH app. Alles zeer efficiënt, daar word je blij van. Vroeger kreeg je automatisch een steekproef wanneer je zelf scant in een winkel waar je normaal niet komt, maar dat is gelukkig opgehouden, dus hebben we alleen nog de leeftijds controle. Prima!
Op de zondagochtend dat ik deze Albert Heijn bezocht, waren veel schappen leeg, was brood niet besteld, niet geleverd of uitverkocht en hetzelfde gold voor de groenten en het fruit. Alles bij elkaar was het een teleurstellende ervaring. Van een Albert Heijn, zeker van een grote Albert Heijn, mag je meer verwachten.
Leuke supermarkt, leuk uitgebreid assortiment
Ruime winkel maar belachelijk lang moeten wachten bij de scankassa voor controle .... scannen dus nooit weer
Het is altijd weer zoeken en anders ingedeeld in die winkels. Maar personeel zeer behulpzaam en vriendelijk. Mooie winkel netjes en schoon. Geen winkelkar muntje nodig en grote ruime parkeerplaatsen met voldoende plekken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid