facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Papendrecht

Albert Heijn Papendrecht
Adres: Espenhof 20, 3355 BM Papendrecht
Telefoonnummer: 0786413366
Stad: Papendrecht
Route: Espenhof 20
Postcode: 3355 BM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Albert Heijn openingstijden, Openingstijden Jumbo Papendrecht, Facebook albert heijn papendrecht, Openingstijden AH Hemelvaartsdag 2022, Albert Heijn Papendrecht vacatures, Albert Heijn Dordrecht, Openingstijden AH Sliedrecht, Jumbo Papendrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boon's Markt Papendrecht Boon's Markt Papendrecht 2 km Duur ijs was eerst minder duurde voor echt veel was eruit gehaald. Ik koop geen ijs m...
Recensies
Erger kan eigenlijk niet. Gewoon onbeschoft naar klanten toe. Karretjes staan gewoon weer vast!!!!, vulploeg zit breeduit in de paden en zet overal en nergens grote karren of stapels kratten neer, je gaat er als klant maar voor opzij denken ze. Prijzen en datum op de verpakking moet je heel goed in de gaten houden, bij de zelfscan kijken ze mee wat je doetoverigens prima want ik betaal gewoon mijn boodschappen maar dan nog graven ze alles weer uit je tas voor controle en weer netjes terugzetten ho maar. Als het even kan ga ik hier liever niet meer naar binnen gelukkig zijn er genoeg andere winkels in Papendrecht .
Beetje rommelig de laatste tijd maar ja dat komt door de stakingen. Maar als de vakken weer gevuld worden mag het personeel wel op de klanten letten ,opzij stappen is er niet meer bij . En ze staan ook vlak bij elkaar ook niet echt handig.
Helaas hebben ze hier geen halal producten zoals beleg voor je brood etc. En dit is een van de eerste ah die dit niet in hun assortiment heeft. Valt me echt tegen.
Wordt steeds duurder, elke maand stiekum 10 procent duurder. En de truc van kleinere verpakking voor zelfde prijs. B.v. Kaas is in een jaar tijd wel 50 % duurder. En loopt nog steeds op. Albert Heijn neemt de consument in de maling. Ze zouden beter minder producten, tegen betere prijzen kunnen aanbieden. Ga naar een goedkopere supermarkt, laat je niet uitkleden!
Ziet er mooi uit maar ben niet binnen geweest was druk
de mensen die daar werken zijn heel aardig en er is veel te kopen, zoals de sappige balletjes en de lange worst.
De helft van de zakken popcorn was over datum, dat had ik niet van een Albert Heijn verwacht
De winkel zou om 16:00 gaan sluiten, mij was dit niet bekend. Op internet stond nog gewoon sluitingstijd om 18:00 op zondag. Kan gebeuren natuurlijk. Maar laat dan alsjeblieft je klanten gewoon rustig hun boodschappen doen die nog aanwezig waren in de winkel en laat geen nieuwe binnen. Ik heb half over zijn kop moeten afrekenen en heb de helft van mijn boodschappen niet kunnen halen die ik morgenochtend nodig heb. Dit was geen fijne ervaring.
Fijn gewinkeld, alleen de prijzen zijn een Dolksteek in je rug en een 1e categorie Nekklem !!! Ik wil AH en concurrenten adviseren iets te doen aan de Beestachtige hoge prijzen. VROEG of Laat worden ze zo bestormd door hongerige consumenten die geen cent meer overhouden. Wacht NIET maar doe het nu.kleine winst zoete winst.
Gewoon wat dagelijkse boodschappen gedaan en netjes geholpen aan iets wat nog niet in het schap was
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid