facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Oudenbosch

Albert Heijn Oudenbosch
Adres: Wagenhoek 9, 4731JB Oudenbosch
Telefoonnummer: 0165-315699
Stad: Oudenbosch
Route: Wagenhoek 9
Postcode: 4731JB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Albert Heijn Hoeven, Openingstijden Coop Oudenbosch, Openingstijden Dirk Oudenbosch, Albert Heijn Roosendaal, Albert Heijn openingstijden
Recensies
Deze AH vind ik qua voorraadbeheer wel verbeterd de laatste maanden maar de medewerkers vind ik niet klantvriendelijk, de winkel oogt oud en er zijn te weinig zelfscankassa's. Een hoop verbeterpunten dus...
Assortiment, te weinig personeel, AH zou zijn meewerkers eens beter gaan betalen, dan is het personeels- en servicetekort zo opgelost.
Zolang mensen hier boodschappen doen zal het vast meevallen met energie crisis en kosten. Wat een sterfelijke duure winkel is alberheijn geworden. Gelukkig is het nooit druk hier. Vraag me oprecht af hoe AH in oudenbosch nog niet failliet is
Heel veel artikelen die ik nodig heb hebben ze niet. Zoals vlam panini, of raak kindersiroop. En appie is duurrrh
Kleine AH in oudenbosch. Weinig assortiment en veel schappen steeds leeg
Vandaag boodschappen gedaan en ben werkelijk diep onder de indruk hoe een jong personeelslid achter de kassa zijn uiterste best deed om een werkelijk zeer onbeschofte mannelijke klant tevreden te stellen.
Heel blij met een supermarkt zo in de buurt maar de winkel is sterk verouderd. Het assortiment is klein en de setting inspireert niet. Personeel is vaak druk, met name met elkaar. Bij kassa 1 houden ze zich tijdens het scannen van je producten vaak bezig met de meiden bij info balie en wordt er hardop van alles besproken. Hierdoor is er meer dan regelmatig geen 'echt' contact meer met de klant maar dit verschilt wel per medewerker. Heel eerlijk loop ik op het moment liever een blokje om naar de coop.
Op zich een prima supermarkt voor snel nog wat boodschappen, lekker in de buurt. Alleen jammer dat ze dan op een zaterdagmiddag niet zo veel meer hebben, m.n. van de bonusaanbiedingen. Daarnaast verdwijnen er regelmatig producten uit het assortiment. En hebben ze weinig verse biologische producten. Voor een groot assortiment moet je naar een grotere AH in Hoeven.
Erg teleurgesteld en totaal in paniek geraakt door diverse prijskaartje die achteraf verkeerd geplaatst bleken. Ze waren voorzien van vreemde en inconsequente informatie. Rookworsten. Daarna zalmblikjes uit bonus gezocht slecht leesbaar gewicht. Toppunt oplaadbare batterijen 3+1 gratis ongeveer 15 euro ipv 3 euro zoals op het schap en ook daarnaast stond. Bedenk me nu pas dat niet ik mijn verontschuldingen aan had moeten bieden voor mijn gedrag . Ook bijna vergeten het mantelzorgbedankje in te leveren en het gratis boodschappen pakket wat een losse bus slagroom, een blik soep en rookworst. Gelukkig was mijn mantelzorger samen met mij boodschappen gaan doen.
Argumenten voor de twee missende sterren? Voornamelijk dat ik in filiaal Oudenbosch eigenlijk altijd wel weer ergens tegenaan loop en nog langs de concurrent moet. Dit keer handenontsmetting in beide apparaten op, wellicht "toevallig". Groentes: alle pakken bamigroentes nog maar 1 dag houdbaar, valt niet op, want niet afgeprijsd. Dingen uit de folder, gewoon niet in assortiment. Prima winkel voor wie niet beter gewend is Volgende keer voor mij maar weer AH Hoeven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid