facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Nuland

Albert Heijn Nuland

Info

De winkel van Albert Heijn Nuland is de winkel voor al je dagelijkse boodschappen. En via ons Pick Up Point bestel je je boodschappen gemakkelijk online.

Geschiedenis

Albert Heijn Nuland is een service-supermarkt voor iedereen. Al meer dan 75 jaar bieden we in onze winkel een ruime keuze, dagelijkse inspiratie en hoge kwaliteit. Onze 60 medewerkers spelen daarin een centrale rol. Zij staan dag in dag uit voor u klaar. Naast uw boodschappen doen in de winkel bieden we ook online veel mogelijkheden zoals boodschappen thuis laten bezorgen of boodschappen ophalen in de winkel. Daarnaast neemt nonfood (keukenartikelen, lifestyle en speelgoed) een steeds grotere plaats in.

Albert Heijn Nuland biedt uitgebreide keuze, volop voordeel en veel winkelplezier. We bieden een groot en gevarieerd assortiment, met een royaal versaanbod. Er is onder andere een ruime sortering delicatessen, groente & fruit en brood komt uit eigen oven. Ook zijn er verschillende kookconcepten, zoals Kookgemak en Maaltijdgemak. In onze winkel zijn producten in alle prijsklassen verkrijgbaar: u kunt kiezen uit de bekende merken, producten van het eigen Albert Heijn-merk en het scherp geprijsde Euro Shopper-assortiment. Bovendien is in één oogopslag te zien waar voordeel te behalen is. De rode route toont de altijd laag geprijsde producten, de oranje route de Bonusaanbiedingen.

Door ons assortiment af te stemmen op de specifieke behoeften van onze klanten proberen we iedereen zo persoonlijk mogelijk te helpen. In onze winkel spelen we natuurlijk in op lokale behoeften van Maasdonk en omstreken. Balkenbrij, Bloedworst en Brabants roggebrood zijn hiervan goede voorbeelden. We kijken naar de behoefte van de klanten die in de buurt van onze winkel wonen. Naast een ruime sortering dagelijkse artikelen biedt Albert Heijn Nuland ook kook- en huishoudartikelen en diensten. En we zijn voorzien van een ING geldautomaat en OV-chipkaart servicepunt.

Onze klanten leiden tegenwoordig vaak een steeds drukker leven waardoor gemak en flexibiliteit belangrijker zijn dan ooit te voren. Daarom biedt Albert Heijn Nuland verschillende alternatieven: boodschappen doen in de winkel, online bestelde boodschappen thuis laten bezorgen of boodschappen ophalen in de winkel. Daarnaast bieden ook en webwinkel met unieke merken van keukenartikelen, lifestyle en speelgoed in Nederland. En kunt u aan het einde van het jaar bij ons terecht voor kerstpakketten, particulier of zakelijk.

Gewoon bij Albert Heijn Nuland.



"Al ruim 87 jaar is Albert Heijn Nuland de supermarkt voor al je dagelijkse boodschappen. We willen onze klanten inspireren met lekkere recepten en producten, maar ook met nieuwe manieren van boodschappen doen. De AH app, de zelfscankassa, digitale Koopzegels zijn voorbeelden van deze nieuwe manieren. Dit maakt boodschappen doen bij Albert Heijn Nuland persoonlijker, voordeliger en makkelijker."
Adres: Kerkstraat 8, 5391 AA Nuland
Telefoonnummer: 0735321334
Stad: Nuland
Route: Kerkstraat 8
Postcode: 5391 AA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Albert Heijn openingstijden
Recensies
opzich goede winkel. alleen dat een paar pubers medewerkers van de albert heijn boos worden op oudjaars dag 2022 als er mensen naar binnen willen terwijl het nog niet eens half 6 in de avond is vind ik niet nodig. dit gaf mij al het teken dat ze nog niet eens mochten sluiten.
Een nieuwe ruime winkel die vrij goedkoop is, heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldig bezoek moi
Ik vind de Albert Heijn heel mooi geworden en het eten is ook echt heel lekker. En de parkeerplaatsen zijn lekker ruim.
Heel mooi ruim geworden en open karakter. Nieuwe vers afdeling verse broodjes vers sap. Voor een klein dorp een grote vooruitgang. Én ruimere openingstijden en parkeerplaatsen. Knap gedaan
Een vrij dure supermarkt. Wel vriendelijk personeel.
Aan de kant van het personeel valt gemakkelijk de onwil en spot van Polen op. Ze spreken Engels aan de kassa en laten duidelijk zien dat het niet bij hen past. Typisch voor een kleine stad. Discriminatie .... Er is niets in deze winkel. Od strony personelu wyraźnie idzie wyczuć niechęć i kpine do ludzi innej narodowości. Dyskryminacja. Nie polecam robić tam zakupów już lepiej do jumbo się przejść
Mooie nieuwe AH winkel met ruim assortiment. Een aanrader om daar boodschappen te gaan doen!
Ik was net in de winkel en het was een mijnenveld. Zo druk dat niemand zich aan de 1,5 meter regel kon houden. Verergerd doordat het personeel overal bezig was met vakken vullen zodat je overal de weg versperd zag. Doe dat nou vóór de winkel open gaat!!! Alle maatregelen hebben zo geen enkele zin en geven schijnveiligheid. Slechte beurt voor een altijd heel goede en fijne winkel.
Ik snap dat je om 1800 uur sluit, maar "ga naar de kassa" zeg je niet tegen een klant, al helemaal niet om 1755. Nog nooit meegemaakt dit.. andere AH laten je rustig winkelen tot je klaar bent..
Winkel heeft een uitgebreiding gehad na de verbouwing ziet er geweldig uit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid