facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Nibbixwoud

Info

Welkom bij Albert Heijn Nibbixwoud. Wil je meer van ons horen? Meedenken en meepraten? Graag! Like onze pagina en we houden contact...

Adres: Ganker 44, 1688CT Nibbixwoud
Telefoonnummer: 0229-572029
Stad: Nibbixwoud
Route: Ganker 44
Postcode: 1688CT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Albert Heijn Wognum
Recensies
Mooie winkel met voldoende parkeerruimte ruim assortiment
Keurige vestiging met ruim assortiment, hele verrassing voor een klein dorpje.
Fijne winkel en behulpzaam personeel. Ben benieuwd naar de nieuwe winkel aan het eind van het jaar.
Verschrikkelijke prijsverhoging hier om vervolgens de nieuwe prijs te verstoppen zodat je het niet door heb. Deze winkel absoluut vermijden!
Buurtsuper, aan de overkant van de weg wordt een nieuwe gebouwd.
Woest. Mijn dochter van twaalf loopt net zonder mondkapje die overigens niet eens werken in de winkel en wordt door een medewerkster aangesproken dat ze zonder mondkapje loopt. Maar TM 12 is het niet verplicht dus ik zeg daarop ze is twaalf en hoeft nog geen mondkapje op en dan wordt er beweerd dat dat al vanaf twaalf is. Ik heb het even opgezocht aangezien zowel de medewerkster als diegene die de medewerkers erop gewezen heeft dat mijn dochter geen op had boos reageerden. Is dus vanaf 13!!!! Heb dat nog even gemeld. Altijd vaste klant geweest, maar voorlopig zien jullie mij niet meer! Jammer dat er zo boos gereageerd werd en vooral nagepraat. Doof ben ik ook niet!
Producten waren er voldoende. De winkel zag er netjes uit. Personeel zeer onvriendelijk. Kan niet eens een goede dag vanaf als je ze dat zelf wel wenst. Vooral bij de servicebalie. Mevrouw had duidelijk geen zin om te werken. Ik ben door dit gedrag weer naar de Jumbo gegaan waar duidelijk de vriendelijkheid wel te voelen is. Voor een snelle boodschap waarbij je het personeel niets hoeft te vragen is het een prima Albert Hein. Maar aan klantvriendelijkheid mogen ze nog wat aan doen.
Wat een heerlijke dorpse Albert Heijn is dit. Oprecht vriendelijke en behulpzame crew. Ruim assortiment voor deze wat kleinere Albert Heijn. Nette en schone winkel. En heerlijke verse gezette koffie, die je met een krantje kan nuttigen aan de ruime tafel. Daar wordt je toch blij van. Tevens genoeg parkeergelegenheid.
redelijk ruime winkel.de verlichting laat wat te wensen over.somber
Zeer netjes vergeleken met andere AH´s
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid