facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Molenhoek, Rosmalen

Albert Heijn Molenhoek, Rosmalen

Info

Via deze pagina blijft u op de hoogte van de laatste aanbiedingen en het laatste nieuws omtrent de Albert Heijn Molenhoekpassage in Rosmalen.

Adres: Molenhoekpassage 5, 5242CZ Rosmalen
Telefoonnummer: 0886591198
Stad: Rosmalen
Route: Molenhoekpassage 5
Postcode: 5242CZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 11:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Albert Heijn Rosmalen Groote wielen, Molenhoekpassage Rosmalen, Albert Heijn Den Bosch, Openingstijden AH den bosch, Albert Heijn Rosmalen vacature, Winkels Molenhoekpassage Rosmalen, Jumbo Rosmalen, Albert Heijn Vught
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buurtmarkt Maliskamp Buurtmarkt Maliskamp 1 km Wat een nette en schone winkel! En heel vriendelijk personeel. Nou kom ik uit de rand...
Recensies
A.H. zoals bijna alle AH supermarkten zijn grote sortering niet de goedkoopste maar wel veel kwaliteit.
Ruime groot opgezette winkel ,goed assortiment en makkelijk toegankelijk, de zelfscan kassa is ideaal. Even snel een boodschappenlijstje afvinken en klaar.
Nette winkel met groot assortiment. Goede aanbiedingen.
De supermarkt is groot met brede wandelpaden. Er werd vollop aangevuld. Ruime keuze uit verschillende producten. Meerdere zelf scan kassa's en 3 bemande kassa's waarvan er 1 open was. Dit was tussen half 8 en 8 uur savonds. Schone winkel. Veel acties die duidelijk werden gepresenteerd.
Deze Albert Heijn gaat er vanuit dat mensen niet werken. Na half vijf is het vaak helaas pindakaas en zijn veel dingen zoals brood vrijwel niet te krijgen. Zie ook de foto hierbij. Je moet haast vrij nemen om gewoon boodschappen te doen. De winkel is ook op zondag open. Maar de voordeel zakken perssinaasappels zijn er niet en ook de eigen volle kwark is er weer niet. Corona maatregelen worden beperkt nageleefd. Lopen vaak zat figuren zonder karretje door de winkel. Inmiddels, 3 april 2021, is dat naleven nog steeds zo. Update maart 2023: Melk "7 dagen extra lang lekker tot de houdbaarheidsdatum" die bij aankoop maar twee dagen verder ligt
Ik weet niet welke AH ik nu beoordeel maar hun zullen hun groente en fruit wel van dezelfde betrekken. Blijf ver weg van ze wat groente en fruit betreft. Leeggelopen zachte knoflook. Idem rode uien. Kiwi's waar ze een euro verhoging opgeplakt hebben maar die nogsteeds een vieze taaie onderschil hebben. Kruidnagel waar geen sterkte aan zit. Nee tis niets meer die Appie. En maar prijsverhogingen blijven doorvoeren. Tis nie leuk meer op deze manier. En dat zie je ook aan de gezichten van de mensen die er winkelen.
Geen grote klachten over deze AH. I.t.t. Tilburgse filialen echter die alle dagen van de week tot 22:00 geopend zijn, sluit deze winkel al om 21:00 en ‘s zondags zelfs al om 19:00. Enkele supermarkten in Den Bosch sluiten op zondag om 20:00 en niet om 22:00 zoals elders. Helaas is er in Den Bosch en omgeving ook geen AH XL of een Jumbo Food Market met een breder assortiment.
Een mooie supermarkt met een ruime keuze. Deze supermarkt is ook op zondag geopend in het dan verder gesloten winkelcentrum. De prijzen zijn redelijk, de aanbiedingen prima.
Fijne winkel altijd netjes.
Zoeken, zoeken, Zoeken...idee om een plattegrond van de winkel in een GPS app aan te bieden zodat je weet waar de producten ergens liggen !!!! Zoeken op product en/of actie en hup met je winkelwagen naar het juiste winkelschap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid