facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Leek

Albert Heijn Leek

Info

Welkom op de Facebook pagina van Albert Heijn Leek

Adres:
Telefoonnummer: 0594515244
Stad: De Leek


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Leek openingstijden, Openingstijden Lidl Leek, Openingstijden Albert Heijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Byou Primeur Byou Primeur 188 meter Erg vriendelijke vrouw weet veel van sieraden af en heeft mij geweldig advies gegeven...
Ross Tucker projectinterieur Ross Tucker projectinterieur 2 km Projectinrichter voor verhuurbare appartementen en woningen. Inrichting van vloer tot...
Wijnand Keukens Wijnand Keukens 2 km Erg positieve ervaring over het voortraject met Wijnand Keukens. Hans van Wijnand Keu...
Recensies
Nette supermarkt, zit op een lokatie waar je ook gratis kan parkeren. In de winkel zit ook een ruilboeken kastje waar je gratis boeken kan meenemen of neerzetten erg leuk!
Dit filiaal van Albert Heijn is netjes en heeft vriendelijk personeel. Het is soms even zoeken naar een parkeerplek. Verder weinig bijzonderheden dat een extra ster waard is.
fijne winkel om rustig je boodschappen te doen, parkeren is gratis en vlakbij en de karretjes zijn zonder muntje beschikbaar. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Fijne Albert Heijn en alles is te krijgen. Erg vriendelijk personeel. Enige nadeel vind ik de smalle in-/uitgang
Senseo apparaat gekocht. Deze bleek echter stuk. De albert Hein geeft geen geld terug en je moet het zelf maar met de fabrikant regelen.
Ruime keuze, zoals gewend van AH. Ruime opzet van de winkel. Goede bereikbaarheid en ruime parkeermogelijkheden. Genoeg personeel voor eventuele vragen en hulp.
Ruime winkel met groot assortiment, veel gratis parkeerruimte vlak voor de deur. Prettige sfeer in de winkel.
Albert Heijn heeft de gelegenheid om geheel zelf boodschappen te scannen en af te rekenen. Kom je er niet uit dan is hulp voorhanden.
Uitgebreid assortiment maar een duurdere supermarkt.
5 weken geleden heb ik in de bonus een bos bloemen gekocht. Een gedeelte daarvan staat momenteel NOG STEEDS te pronken. Ben er ontzettend blij mee . Ik had niet verwacht dat de kwaliteit bloemen bij de AH zo goed was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid