facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Kraan Katwijk

Info

Welkom bij Albert Heijn Kraan, Hoornesplein Katwijk. Wil je meer van ons horen? Of wil je meedenken en meepraten? Graag! Like ons en we houden contact...

Adres: Hoornesplein 131-151, 2221 BE Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071-4081219
Stad: Katwijk
Route: Hoornesplein 131-151
Postcode: 2221 BE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Dirk Katwijk, Lidl Katwijk
Recensies
Tijdens het scannen van mijn boodschappen wilde ik een tasje pakken om te scannen, toen er een medewerkster op me kwam afgerend om te vertellen dat ik nog niet alles heb gescand. Ik zei tegen haar dat ik nog bezig was met scannen, maar ze zei dat ze het zag gebeuren. Het is mij onduidelijk wat zij precies zag gebeuren. Ze gaf aan dat zij mensen gelijk moet aanspreken als zij niet alles scannen. Wederom gaf ik aan dat ik nog aan het scannen was. Heel onbeschoft dit.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Helaas is het assortiment wat kleiner dan de Albert Heijn op de Zeilmakerstraat en zijn producten als groenten nog wel eens op. De locatie is daarintegen dan wel weer beter. Verder is het gewoon een normale Albert Heijn.
Na de rigoureuze verbouwing is deze Albert Heijn een fijne plek om te winkelen. Ik kwam niet graag in deze vestiging omdat al het inventaris jaren geleden afgeschreven leek. Nu heeft de winkel weer een frisse uitstraling wat past bij de huidige Albert Heijn norm! Vriendelijk personeel en ik grijp bijna zelden mis in deze winkel. Op vrijdag houdt de broodafdeking keurig onze waldkorn bestelling apart en is er geen probleem als we afbellen. Fijne winkel geworden!
Fijne winkel in een net winkelcentrum. Enkel een beetje rommelig aan de buitenzijde vanwege de aanleg van een nieuw parkeerterrein
Fijne supermarkt met vriendelijke medewerkers. Ruik assortiment en fijn winkelen in de passage waar de ah gevestigd is
Mijn favoriete supermarkt, al worden de boodschappen wel heel erg duur!
Fijn personeel en alle boodschappen binnen handbereik.
Deze AH [Albert Heijn] Kraan is gevestigd in het "WC [WC staat hier voor WinkelCentrum] Hoor- nesplein", behoort tot de groot- sten in Nederland, provincie Zuid-Holland. Het "WC Hoor- nesplein" is gelegen in Katwijk- Noord, in de wijk Hoornes. Mijn bijzonder grote compliment voor AH Kraan is het feit dat ondanks de grootte oppervlakte, ik mede dankzij zeer goede en logische bewegwijzing boven alle paden, hier nog nooit bijna ben verdwaald! Dat zal zeker óók te maken hebben, met hoe de winkel is ingedeeld. Alles overzichtelijk en een logische indeling van de zaak zelf voorkomt het eindeloze zoeken en dwalen in een zeer grote supermarkt. Top! In vele andere grootsten van AH, overkomt het me echter zeer re- gelmatig bijna te verdwalen,en ben ik dolende ondanks eveneens bewegwijzering boven paden. Die zijn in de winkel òf niet logisch genoeg òf de feitelijke winkelin- deling is een ramp! Verder zijn de verse artikelen van het verse assortiment ook daad- werkelijk dagvers noemen! Hmm hmm dat smaakt naar meer. Tevens een groots compliment voor álle personeelsleden en staf, met elkaar wordt deze AH ge- rund. 'Met elkaar' betekent hier dat jullie samen zorgdragen voor een hygiënisch schone werkvloer en schappen, zeer regelmatig bij- vullen van het assortiment, is het erg druk bij de kassa? Dan zal desnoods collega van andere afdeling inspringen om zo elkaaar te helpen. Andersom gebeurt dat ook, dat is fijn! Er is duidelijk plezier op de werkvloer, zo wordt shoppen leuk. Ik kan er nog heel veel opnoemen, maar beëindig dit stukje met de slotopmerking "Vele maken licht werk", zoals jullie in de praktijk beoefenen! Kortom AH Kraan word door mij persoonlijk zeer aanbevolen om met een shoppingsronde te bezoeken. Is overigens zowel met allerlei soorten eigen vervoer uitstekend bereikbaar met een zeer ruime achter de zaak. Én het OV [Openbaar Vervoer] is ook goed geregeld.
Ik had een behoorlijk plezante ervaring in deze winkel! De gracieuze medewerkers waren intens attent. De weinige hinderpalen waren onder andere het gebrek aan Poard in uw assortiment van bekwame goederen, en evenzeer een van uw medewerkers. Deze zedeloze medewerker had een impertinente uitstraling. Tevens beschikt deze medewerker niet over de essentiële vakmanschap die benodigd is voor een valabele employé.
Schone zaak en vriendelijk personeel. Winkel zit in een gezellig winkelcentrum.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid