facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn

Info

Facebook informatiepagina over Albert Heijn Noordwijk

Adres: Bonnikeplein 2 , Noordwijk 2201, NL
Telefoonnummer: 071 361 8786
Stad: Noordwijk
Route: Bonnikeplein 2
Postcode: 2201


Openingstijden

Maandag: 08:00-20:00
Dinsdag: 08:00-20:00
Woensdag: 08:00-20:00
Donderdag: 08:00-21:00
Vrijdag: 08:00-21:00
Zaterdag: 08:00-20:00
Zondag: 12:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: albert heijn folder, albert heijn belgie, albert heijn recepten, albert heijn antwerpen, albert heijn openingsuren, albert heijn hamsteren, albert heijn bonus, albert heijn roeselare
Recensies
Winkel is erg onderbemand. Zelfscankassa's geven vaak controle 5 keer achter elkaar waardoor iedere keer de tas leeg moet wat na de zoveelste keer echt oervervelend wordt. De laatste keer wilde de medewerker zelfs niet de tas weer terug inpakken. Daarom nu dus alleen naar de bemande kassa wat in een keer goed zou moeten gaan toch?. Echter vandaag heb ik voor de tweede keer minutenlang moeten wachten tot er een medewerker kwam om af te rekenen. Reden. Te weinig personeel. Albert Heijn zit in het duurdere segment en we weten allemaal dat ze woekerwinsten draaien in deze tijd van "schaarste" maar nu is zelfs de service bij de goedkopere concurrenten ook beter. Misschien maar eens wat collega's werven..
De dame met lang haar bij het brood hoest constant heel hard en vies zonder haar elleboog voor haar mond te houden. Smerig dat wordt toegestaan dat honden en kinderen in de winkelwagens zitten! Mijn boodschappen gaan op het aanrecht en in de koelkast, erg onhygiënisch! En de vullers doen hun best en werken hard, maar zouden ze de lege kratten niet met zo'n enorme klap op de grond willen gooien?
Een niet al te grote Albert Heijn, maar wel een prettige zaak, overzichtelijk, opgeruimd en schoon. Als ik in de buurt ben ga ik zeker terug. Qua oppervlakte net xo groot als mijn eigrn Appie in Woerden, maar vele malen prettiger.
Super aardige mensen wel een kleine ah maar alles aanwezig
Schone en overzichtelijke Albert Heijn. Parkeren kan nog wel eens druk zijn in de weekenden.
Rommelig, paden die smal zijn. Produkten in de loop staan. Personeel is vriendelijk.
Ruim gebouw, goede sevice, vriendelijke personeel
Te duur, wazige medewerkers, slechte winkelindeling qua artikelen. Kortom geen aanrader
Winkel is prachtig vernieuwd. Mooie ruime gangpaden, goed assortiment. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid