facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn

Albert Heijn
Adres: Grote Akkerstraat 1, 7941 BB Meppel, Nederland
Telefoonnummer: 0522 254 454
Staat: Drenthe
District: Meppel
Stad: Meppel
Route: Grote Akkerstraat
Huisnummer: 1
Postcode: 7941 BB


Openingstijden

maandag: 08:00–22:00
dinsdag: 08:00–22:00
woensdag: 08:00–22:00
donderdag: 08:00–22:00
vrijdag: 08:00–22:00
zaterdag: 08:00–22:00
zondag: 12:00–20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Jumbo 444 meter Ik kwam in deze winkel al niet graag vanwege constante te weinig voorraad maar na gis...
Lidl Lidl 464 meter Het is in het weekend altijd een ramp met parkeren, slagbomen staan gewoon open en wi...
Recensies
Gehaast uit m’n werk om voor sluitingstijd aan te komen. 4 minuten voor tijd sta ik voor de deur. Komt er een meid naar me toe: sorry meneer we zijn gesloten. Ik zeg: ik heb nog 4 minuten en heb er maar 1 nodig. Waarop ze antwoord: sorry meneer we zijn gesloten. Mega dom! Ik was voor sluitingstijd weer buiten geweest! Ik ga mijn jaarlijkse godsvermogen nu bij de Jumbo uitgeven. Mij ben je kwijt.
Prima supermarkt! Heel overzichtelijk en meestal is alles ruim op voorraad. Zelfs de flessen automaat werkt eigenlijk altijd. Daarnaast is er een ruim zelfscanplein, waarbij je zelfs contant kunt betalen. Alleen jammer dat het kinder schermpje echt al jaren kapot is.
Mooie winkel met gratis parkeerservice. We hadden nov een paar dingen nodig. Meppel heeft fraaie binnenstad.
Grote winkel, goede productennAls vegetariër ook plezierig winkelen door het ruime assortiment vleesvervangers, broodbeleg en recepten
Goed uitgeruste en overzichtelijke supermarkt. Geen cash geld mogelijkheid bij de zelfscan kassa.n1 verdieping hoger een parkeerterrein met gammele muren. De 1e aan de linkerkant na het oprijden van de verhoging staat los in de voegen, dus kijk daar voor uit want dat is levensgevaarlijk. Bijdrage voor deze toptip is niet vereist, word wel zeker gewaardeerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid