facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn

Albert Heijn
Adres: Van Harenstraat 66, 8471 JG Wolvega, Nederland
Telefoonnummer: 0561 691 150
Staat: Friesland
District: Weststellingwerf
Stad: Wolvega
Route: Van Harenstraat
Huisnummer: 66
Postcode: 8471 JG


Openingstijden

maandag: 08:00–21:00
dinsdag: 08:00–21:00
woensdag: 08:00–21:00
donderdag: 08:00–21:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–21:00
zondag: 10:00–19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Jumbo 674 meter !Stroomkabel bloot tot dat 3 kabeltjes ziet en als dat ook nog bloot is wordt het lin...
Lidl Lidl 688 meter Ruime extreem grote winkel wel moeilijk zoeken en aanbiedingen zijn moeilijk vindbaar...
Recensies
Ik ben aan het winkelen bij deze Albert Heijn en ik word gewoon beschuldigd van diefstal zelfs als de heb gezegd dat ik iets niet kon scannen en het later wilde toevoegen aan de zelfscan wat is dit voor rommel. Ik kon 2 blikken red bull niet toevoegen via de scanner en ik meld dit aan de jonge dame bij de zelfscan waarop zij antwoord oké is prima ik denk mooi en door ik scan ze later even scant ze de 2 blikken zegt ze van ja u moet deze 2 wel scannen anders is het diefstal. Ik zeg toch dat ik ze niet kon toevoegen en dat ik ze hier wilde toevoegen. Vervolgens sta ik mijn andere boodschappen in te laden in de en plastic tas en staat ze in m’n nek te hijgen letterlijk of ik die blikken niet express aan het inladen ben in de tas, wat is dit Albert Heijn vertel eens is dit costumer service van jullie. Ik ben gewoon oprecht boos. Zeggen ze ja er was iemand voor u die diefstal heeft gepleegd. Waarop ik antwoord lijk ik op die persoon zegt ze nee…. NOU DAN. dan hoef je ook niet in m’n nek te hijgen of wel dan…… ik ben oprecht echt extreem boos dat dit de manier van costumer service is.
Hele bijdehandte medewerkers, totaal niet vriendelijk naar de klant toe. Niet een fijne winkel om je boodschappen daar te doen.
Een fijne winkel om je boodschappen te doen
Niet meedenkend met de klant wanneer deze wensen uit die eenvoudig uitvoerbaar zijn. Verschuilen zich achter de algoritmes van het hoofdkantoor.
Ga hier graag heen ivm de leuke aanbiedingen/acties.nPersoneel is ook altijd wel vriendelijk alleen loopt er ook veel personeel rond die een hele gangpad bezetten met karren en dat niet even aan de kant halen. Ze staan soms wel echt naar elkaar te schreeuwen, gezien de afstand waar ze met elkaar communiceren wanneer ze dus over hun avond belevenissen willen praten. Heb ik niks op tegen maar wanneer je niet de klant de ruimte geeft wordt het wel een dingetje. Ze zetten de kar zo pal voor je neus neer dus dat is niet oké.nOok vindt ik het wel lastig daar om alles te vinden het is niet heel overzichtelijk of goed aangegeven waar je wat vindt dus mijn winkel bezoek aan de AH neemt veel meer tijd in beslag dan nodig hoeft te zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid