facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn

Adres: Gasthuisstraat 124 , Kaatsheuvel 5171 GJ, NL
Telefoonnummer: 0416 276 002
Stad: Kaatsheuvel
Route: Gasthuisstraat 124
Postcode: 5171 GJ


Openingstijden

Maandag: 08:00-22:00
Dinsdag: 08:00-22:00
Woensdag: 08:00-22:00
Donderdag: 08:00-22:00
Vrijdag: 08:00-22:00
Zaterdag: 08:00-22:00
Zondag: 08:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: Albert Heijn Kaatsheuvel openingstijden kerst, Albert Heijn Kaatsheuvel vacatures, Parkeren Albert Heijn Kaatsheuvel, Openingstijden Jumbo Kaatsheuvel, Blauwe zone Albert Heijn Kaatsheuvel, Openingstijden Lidl Kaatsheuvel, Etos Kaatsheuvel Albert Heijn, Albert Heijn Waalwijk
Recensies
Op zaterdag 04 feb 23 langs geweest bij deze Albert Heijn in Kaatsheuvel. Wat me opvalt is een brede ingang en dit wordt doorgetrokken in de Appie zelf. Je hebt winkelwagens, mandjes wagen en diverse mandjes. Ook kan je kiezen voor de zelfscanner om sneller boodschappen te kunnen doen. In de brede gangen kan je andere klanten fatsoenlijk passeren. Het assortiment is ruim en je kan hier alles vinden. De winkelindeling is prettig en je loopt rustig langs alle schappen. Ik winkelde er ongeveer 30min en dit was een prettige ervaring. Je hebt zelfscan kassa's en een normale kassa. Ik koos voor de zelfscan en dit is makkelijk. Mocht je naast de Albert Heijn nog de Etos, Gall en Gall of een bloemist nodig hebben zijn deze in hetzelfde gebouw, erg prettig dit! Er staat in de hoek een pinautomaat samen met een DHL pakketpunt.
Ja Albert Heijn, dit was een lief klein filiaaltje De winkel zag er goed uit
Er zitten tyfus veel vliegen als je een theetje gaat drinken bij de automaat, dit kan echt niet
Ruime winkel met goed assortiment, de indeling vind ik persoonlijk wat verwarrend, zaken die bij elkaar horen te staan daarvoor moet je heel de winkel doorlopen. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Zeer slechte bezetting aan kassa. Excuus dat jonge lui geen bijbaantje willen geldt niet, zie andere supermarkten. Beter betalen en regelen.
Hele mooie zaak en heel ruim gesorteerd. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Altijd vriendelijk personeel klasse ennnn Kwaliteit
Albert Heijn Den Hartog in Kaatsheuvel is een prachtige ruime winkel. Nieuw zijn de schermen bij de kassa's. Ze passen wel in het geheel van het kassapark. Ik ben benieuwd wie van de lokale ondernemers erop gaan adverteren.
Mooie en ruime nieuwe supermarkt. Ook een grote bloemenzaak inpandig oa.
Geen parkeerschijf nodig volgens de gemeente, er word niet gecontroleerd ivm privé terrein. Veel lege schappen.. Matig van de appie. Verder wel schoon en mooie winkel..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid