facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn

Adres: Lange Baan 6 , Nootdorp 2632 GC, NL
Telefoonnummer: 015 310 8191
Stad: Nootdorp
Route: Lange Baan 6
Postcode: 2632 GC



op zoek naar gerelateerd: Albert Heijn Nootdorp openingstijden kerst, Albert Heijn nootdorp vacatures, Openingstijden Albert Heijn leidschenveen, Jumbo Openingstijden Nootdorp, Albert Heijn Openingstijden Nootdorp, Jumbo Nootdorp, Albert Heijn openingstijden Den Haag, AH openingstijden kerst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Jumbo 146 meter Zeer slecht gevoel en ervaring door ouder man met bril die in dat spionnen hok zit bi...
Recensies
Ik winkel hier regelmatig, en ik merk dat er veel in de bonus-schappen ligt. Makkelijk om daar iets van mee te nemen. Makkelijk om producten te vinden aan de hand van de borden boven de gangpaden. Personeel is heel aardig en helpt je als je iets niet kan vinden of dergelijken. Ik zou hier zeker terugkomen voor de prijs en kwaliteit.
Oef. In 5 minuten gezien hoe verschillende klanten door personeel erg onvriendelijk werden bejegend. En dat alleen omdat ze het gewaagd hebben tegen sluitingstijd in de winkel te zijn. Hoe een kruidenier een kruidenier kan zijn.
Zeer onprettig niet klantvriendelijk personeel, kwam er om een minuut voor negen aan deze AH sluit vroeger na een sprint van 10 voor een doosje paracetamol voor de kids. Ik mocht en kon niet naar binnen, ik gaf aan dat ik binnen een minuut weer buiten zou staan maar nee was nee. Eerst om 'veiligheidsredenen, toen omdat het na praten al negen uur was geweest. Heel matige wijze van afhandeling, zeer laag inlevingsvermogen.
Zeer aardig personeel die je helpt als je iets niet kan vinden. Altijd lekker vers eten en een uitstekende winkelervaring.
Geen kassiere vanavond. Alleen zelfscan. Absoluut geen service
Assortiment verschuift naar kleinere hoeveelheden voor significant hogere prijzen. Sinds de zelfscankassa's er zijn, zijn de prijzen dus niet gedaald maar gestegen. De 'verse' groentepakketten die flink duurder zijn geworden bevatten de laatste tijd b-keus groenten zoals deels rotte uien, verschrompelde paprika, bloemkool zo klein als een tomaat en tomaat zo hard als een bloemkool. Update 5 x op verzoek van Google: bovenstaande is grotendeels nog steeds van toepassing, maar qua prijzen nog ruim erger ondertussen. Q3 2022: Vele meters schappen ontdaan van blauwe 'laagste prijs' lijsten. Melk en eieren: +50%! Q1 2023: Prijzen nu gemiddeld over de hele linie +50% lijkt het :
Wat een slechte AH is dit , schappen zijn vaak leeg. Je appels moet je tegewoordig maar allemaal los in je karretje stoppen. Ze hebben weinig bier en wijn. Zo verkopen ze hier niet eens Moersleutel, of Kompaan, Koperenkat bier.
Deze Albert Heijn is echt mijn favoriet, omdat het assortiment, de voorraad, het personeel vriendelijk is. En ik vind het een leuk en gemoedelijk winkelcentrum. Alle winkels zijn dicht bij elkaar. Echt Top, goed gedaan.
Goede winkel en vriendelijk personeel
Super aardig personeel! Mijn vader vierde zijn 96e verjaardag afgelopen woensdag en ik zou taart halen, echter ik testte positief op Corona en voor mijn moeder van 89 jaar zou het teveel zijn om te halen. Ik belde de AH en legde het verhaal uit, het was tekort dag om het via de AH bezorgservice te laten bezorgen en ze wonen vlakbij. Bij wijze van uitzondering heeft iemand van het personeel twee taarten gebracht en hebben deze zelfs gekregen! Dat is nog eens service! Echt geweldig ! Dankzij AH Nootdorp toch echt feestje! Het personeel is altijd aardig en geduldig voor mijn moeder die op leeftijd is! Hartelijk dank AH Nootdorp !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid