facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn

Adres: Gravin Sabinastraat 52, 3284 AP Zuid-Beijerland
Telefoonnummer: +31186661496
Stad: Zuid-Beijerland
Route: Gravin Sabinastraat 52
Postcode: 3284 AP


Recensies
Kleine winkel maar wel een uitgebreid assortiment ook bv assortiment plaatselijke bakker. Aanrader!
De prijzen rijzen de pan uit. Pas bij de kassa zie je het resultaat. AH is wel goed maar ook goed duur.
Je moet hier nooit zo hard praten want dan gaat het echoën door de lege vakken. Bij de meeste tot nu toe voor ons eigenlijk alle AH's krijg je, als je geen bonuskaart bij je hebt gewoon de korting doorberekend. Maar niet bij deze schooiers. Je kunt lekker de volle mep betalen. Aangezien wij tegen de bonuskaart zijn geef gewoon fatsoenlijk korting zoals alle andere supermarkten doen zullen wij ons bij deze tent niet meer laten zien. Sowieso laten wij AH graag links liggen maar deze zaak helemaal. Wat is de Plus toch een verademing vergeleken bij deze supermarkt.
Altijd goed AH. Was toevallig in Zuid-Beijerland en heb daar boodschappen gehaald. Nette winkel.
Makkelijk bereikbaar niet te druk en geen wachttijd bij de kassa prima om te boodschappen te doen
Vriendelijk personeel. Te vaak lege schappen. Veel te groot cola assortiment. Juist wat veel gekocht wordt is weinig voorraad van en van andere juist weer te veel. Geen goede controle op eigen inkoop/verkoop. Kan veel beter. Eigenaar laat geld liggen
Ruim assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel en goede openingstijden.
Ik ben daar onbekend en wellicht onbemind, ik werd door een personeelslid geschaduwd binnen 80 centimeter door het vrouwelijk persoon die zelf maar een al gespiegeld vak in dook door schaamte ? Ik zocht naar drop staafjes. Ik heb zelf 13 jaar in een winkel gewerkt, het was geheel onprofessioneel. Mijn dochter trok haar ogen op...En dat heeft mij genoeg om AH te bonjouren.
Zuid-Beijerland is geen grote plaats. Ik woon er al 47 jaar en heb heel wat supermarkten zien gaan en komen. Altijd vrij kleine, maar nu is er al geruime tijd een AH, weliswaar ook alweer diverse keren verbouwd. Het is nu een ruime zaak, met ruime paden, je kan er makkelijk winkelen en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Albert Heijn heeft indelingen gemaakt in assortimenten, dit is niet de supermarkt met het grote assortiment, dus soms grijp je mis en moet je naar een andere AH. Maar alles is toch veel beter dan vroeger en in de AH is ook een Etos en een Gall en Gall. Zo komt Zuid-Beijerland toch aan zijn trekken.
prima parkeren alleen vind ik de zaak zelf een beetje onoverzichtelijk, kan komen omdat het plafond relatief laag is. behulpzaam personeel alleen de kassa mag wat sneller, te veel ons kent ons kletsers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid