facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Hoeven

Albert Heijn Hoeven

Info

Albert Heijn Hoeven

Openingstijden:
Ma - Za 08:00 - 21:00
Zo 10:00 - 19:00

Tel: 0165-502324
Adr: St.janstraat 91 4741 AN

Geschiedenis

Blijf op de hoogte van alle acties, activiteiten en nieuwsberichten rondom de Albert Heijn te Hoeven!

Adres: St. Janstraat 91, 4741AN Hoeven
Telefoonnummer: 0165-502324
Stad: Hoeven
Route: St. Janstraat 91
Postcode: 4741AN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Albert Heijn, Openingstijden Albert Heijn Oudenbosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat Hoeven Kruidvat Hoeven 113 meter Overzichtelijke winkel. En heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Tuincentrum w brabers Tuincentrum w brabers 1 km Ik was opzoek naar tropische vogels en daar hebben ze mij goed mee geholpen. Dankjewe...
Recensies
Klantvriendelijk kennen ze hier niet. Al weken ga ik naar deze supermarkt. Ze kijken mij nooit aan bij de kassa, groeten niet. Vandaag was laatste keer dat ik hier ben geweest! Voel me totaal niet meer op mijn gemak daar binnen.
Mooie grote winkel uitgebreide sortering, vriendelijl personeel. Heb er nog nooit meegemaakt dat ze iets niet hadden. Tevens slijter en drogist.
Mooie grote winkel met groot assortiment, genoeg parkeerplaatsen en vriendelijk personeel
Dit was mijn favoriete Albert Heijn in de omgeving helaas is het voorraadbeheer en het assortiment er het laatste jaar echt op achteruit gegaan waardoor ik nu toch vaker naar Bergen op Zoom moet.
Goede winkel met voor mij nog net te weinig assortiment, maar ik begrijp dat ze komend jaar flink gaan uitbreiden. Hopelijk wordt het assortiment ook flink uitgebreid. Wel altijd druk, maar met het grotere oppervlak na de uitbreiding moet dat ook minder druk aanvoelen.
Net. Bevoorrading nav staking lijkt haast weer op peil. Vriendelijk personeel.
is met de nieuwe eigenaar stuk achteruit gegaan, groente en fruit blijft gewoon liggen rotten in het schap. in de winkel denk je dat groep 8 van de basisschool op excursie is dat is het personeel, tijd voor een andere winkel denk ik .
Ben zeer tevreden. Soms lange wachtrij bjj de info-balie met pakketten service. Buiten het kleine minpuntje! geweldige Winkel!
Jaren geleden was deze AH vaak dé supermarkt van de regio. Helaas steeds minder keuze en veel van hetzelfde. Ik heb het idee dat bulkomzet belangrijker is dan brede keuze. Personeel is vriendelijk. Helaas zie je de eigenaar er nooit. Verder kan je er gratis parkeren zodat er op drukke momenten geen parkeergelegenheid is, want klanten komen vanuit omliggende dorpen.
Op a Plasvis ! de pridcten waren lekker slapen. Ik hou van jou maar het is niet erg als je niet wilt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid