facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Heino

Albert Heijn Heino

Info

1900 M2 AH Winkelgenot | Zelfscan | Gratis P | Gewoon op zondag tot 20:00 uur geopend!

Adres: Marktstraat 2, 8141 GC Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-346850
Stad: Heino
Route: Marktstraat 2
Postcode: 8141 GC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 13:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Albert Heijn Heino bezorgen, Openingstijden Boni Heino, Boni Heino
Recensies
Mooie Albert Heijn, om af en toe een tussenstop te maken voor speciaalbiertjes als we vanuit Twente naar Zwolle rijden. Fijn parkeren voor de deur.
Ik woon in het buitenland en schrik altijd weer van de krankzinnige hoeveelheid plastic en verpakkingen bij de Albert Heijn. Allemaal kleine verpakkingen met torenhoge kiloprijzen. Nooit afkomst van vlees op verpakkingen, scholieren als personeel. Alleen maar "entertainment eten".
Fijne winkel, vooral de zelfscan. Vergeleken met Boni niet wachten voor de kassa. Grote minpunt zijn de voorraden tijdens bonus.Elke keer als iets in de bonus is, is het artikel uitverkocht. Bv de Honig kippensoep en witte bolletjes .En het interesseert mij niet die 25 procent korting op € 1,50 , dan maar geen bonus maar lege schappen zijn ronduit irritant. Ook producten die van de ene dag op de andere dag niet meer verkrijgbaar zijn, omdat AH meent dat we het niet meer nodig hebben ofzo.
Veel assortiment en allemaal dure prijzen!
Mooie ruim opgezette winkel met keus uit erg veel artikelen. Ook veel speciale dingen. Niet te druk, alleen weinig kassa' s in gebruik.
Heel naar is dat ondanks wekelijks benoemen niets gedaan wordt aan het bewaren van 'normale' doosjes om boodschappen in te kunnen doen. Er staat een dozenbak, maar de platte lange dozen die erin staan passen niet in de toch grote winkelkarren! Ik snap dat ze liever traden verkopen maar dit is flauw!
Fijne winkel met ruim aanbod. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Een echte aanrader.
Leuke overzichtelijke winkel en actief personeel.
Parkeergelegenheid voor de deur. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat ik met handscanners mijn eigen producten kan en mag scannen. Dat scheelt me vast wachten in de rij voor de kassa. De winkel is verder uitgebreid en het personeel loopt vriendelijk ket je mee als je vraagt naar een specifiek product.
Wat een superfijne supermarkt. Ook mooi om wat te kopen en op nabij gelegen pleintje even te pauzeren bij fietstocht of zials wij op de route richting Friesland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid