facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam

Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam

Info

Welkom bij Albert Heijn Hardinxveld. Wil je meer van ons horen? Meedenken en meepraten? Graag! Like ons en we houden contact.

Adres: Talmastraat 16, 3371 VG Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 0184630555
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Talmastraat 16
Postcode: 3371 VG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00

Recensies
Als ga je daar boodschappen doen en wil je door de zelf kaasa je boodschappen betalen en als je heb zwart haren je wordt direct gecontroleerd als een dief. Ze hebben mij meerdere keren gecontroleerd een keer ik had vier bleken bier maar toch ze hebben alle mijn artikelen op nieuw gesaneerd zeer gediscrimineerde winkel ik vertel alleen de waarheid ‍
wederom gesloten op een tweede feestdag anno 2023, waarom zijn Giessenburg, Gorinchem, Werkendam en Sliedrecht wel open en dit filiaal niet? Ga eens mee met de tijd
Personeel in de winkel: soms is er geen personeel in de winkel om iets aan te vragen. Op andere tijdstippen zijn er meerdere personeelsleden in de kassaomgeving. Er wordt echter meer onderling gepraat dan op de klanten gelet. Aandacht voor de klant en empathie is vooral bij de jonge nieuwere dames onvoldoende!
Ruime openingstijden! Mooie winkel. Wel duur hoor! Veel zelfscan kassa's.
Ik grijp steeds vaker mis met artikelen die in mijn bonusbox zitten. Vandaag weer! Hoestmelange of menthol groentjes. Dit is nu de derde keer dat dit in mijn bonusbox zit en het er gewoon niet is. Ben ik niet gewend van Albert Heijn.
Fijne winkel om doorheen te lopen.
De Albert Heijn in Hardinxveld-Giessendam is een middelgrote supermarkt met een redelijk ruim assortiment. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein voor en achter het winkelcentrum.
Kort geleden verbouwd ziet er netjes uit, wel hebben ze veel van de reguliere kassa's weggehaald en vervangen door zelfscan. Natuurlijk hebben ze alles weer ergens anders neer gelegd waardoor je een half uur aan het zoeken ben voordat je alles heb wat je moet hebben super vervelend. Ik snap ook niet waarom ze de boel verbouwd hebben de oude winkel was nog niet zo oud en was niks mis mee persoonlijk vind ik het er op achteruit gegaan. Ze hadden beter de winkel kunnen houden zoals het was en 2 kassa's vervangen door zelfscan dan het het prima geweest.
Wat een klantonvriendelijkheid! Nog maar één normale kassa, waar om vijf uur in de middag -spitsuur!- ook nog 's een nieuwe kracht werd ingewerkt. De rij klanten stond daardoor tot halverwege het gangpad, want niemand moet blijkbaar iets hebben van de vele zelfscan- kassa's in dit filiaal. En dan dat gemanipuleer: 'meneer, komt u maar even mee naar de zelfscan- kassa hoor, dan help ik u wel even'. Mooi niet gezien, ik wens bedient te worden op de wijze welke mij bevalt. Bij iedere AH zijn nog voldoende kassa's met bediening en dit hoort ook zo. Bij AH in Hardinxveld-Giessendam denkt men daar blijkbaar anders over.
Niet klantvriendelijk! Men vond dat ik meer in mijn tas had dan ik afrekende, bij de zelfscan, terwijl ik eerst bij de Dirk was geweest. Ik kwam met een volle tas binnen nota bene. Ik heb mijn tas laten zien en er kon zelfs geen sorry af. Hier kom ik in het vervolg niet meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid