facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Hardenberg

Info

Welkom bij Albert Heijn Hardenberg. Wil je meer van ons horen? Meedenken en meepraten? Graag! Like ons en we houden contact.

Geschiedenis

We willen graag op een open, relevante en respectvolle manier met elkaar omgaan, daarom hebben we voor de zekerheid een aantal richtlijnen opgesteld:

- Ongepaste- of irrelevante berichten, zoals racistische uitingen, provocerende, beledigende, frauduleuze, misleidende, commerciële of lasterlijke uitspraken worden niet geaccepteerd.

- Berichten van bezoekers mogen geen inbreuk maken op intellectueel eigendom van derden en moeten beantwoorden aan de algemene gebruiksvoorwaarden van Facebook.

- Berichten op de pagina mogen, in de ruimste zin van het woord, geen grof taalgebruik bevatten.

- Berichten die een overtreding vormen van één van bovenstaande richtlijnen zullen worden verwijderd van de pagina. Albert Heijn behoudt zich eveneens het recht voor om de betreffende Facebook gebruiker te weren van deze pagina.

Albert Heijn is geenszins verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie, meningen, claims of adviezen die op deze pagina worden gedeeld door fans of hen die deze pagina hebben ‘geliked’

Adres: Van Wevelinckhovenplein 60, 7772 VJ Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: +31 523 260 315
Stad: Hardenberg
Route: Van Wevelinckhovenplein 60
Postcode: 7772 VJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Albert Heijn Hardenberg parkeren, Albert Heijn Hardenberg Solliciteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Culinien Culinien 293 meter Nieuwe is er mee gestopt. Zaak gesloten.
Jumbo Adm Helfrichstraat Hardenberg Jumbo Adm Helfrichstraat Hardenberg 337 meter De buitenkant en het parkeerterrein heeft een beetje een DDR sfeer, sterk verouderd e...
Friet on Toer Friet on Toer 1 km Lekkere snacks en niet duur de gehaktballen zijn er erg lekker vind ik
Rang Rang 2 km
Recensies
Nette goed georganiseerde winkel, vriendelijk personeel. Het assortiment is ietwat ruimer dan gebruikelijk en voldoende aangevuld. Parkeren is betaald, maar dit kan deels worden vergoedt door de inrijdkaart te scannen bij afrekenen na afname van een minimumbedrag.
De toegang tot de winkel werd mij geweigerd omdat ik geen mondkapje droeg en mijn verklaring niet wou laten zien. De werknemer heeft helemaal niet de bevoegdheid om mij hiernaar te vragen en te weigeren.
Fantastische winkel alleen erg jammer van het bloed ordinaire schijt volk dat er rond loopt.
Fijne winkel..maar zoals in iedere supermarkt wordt er continu aangevuld is wel eens vervelend
Fijne winkel met zelf scan. En op zondag gesloten, wat wij ook heel belangrijk vinden!
Ik wist al dat ik hier geen Weekend, Story of bijvoorbeeld Donald Duck kon kopen en dat ik er zelf aan moet denken om parkeergeld terug te krijgen maar dat je hier zelfs geen December krasloten kunt kopen was nog nieuw. Bijzondere AH dit.
Nette winkel, ruim aanbod, behulpzaam personeel. Fijn om te winkelen. Nemen als enige supermarkt in Hardenberg de preventiemaatregelingen voor Corona serieus. Karretjes worden bijvoorbeeld nu nog steeds netjes ontsmet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid