facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Diemen Zuid

Albert Heijn Diemen Zuid

Info

Deze Albert Heijn is gevestigd op de studentencampus in Diemen-Zuid en heeft sinds 23-10-2013 de deuren geopend.

Adres: Dalsteindreef 1009, 1112 XC Diemen
Telefoonnummer: +31204160301
Stad: Diemen
Route: Dalsteindreef 1009
Postcode: 1112 XC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden AH Diemen, Albert Heijn Diemen solliciteren, Albert Heijn Diemen zuid solliciteren, Albert Heijn - openingstijden, Openingstijden AH Muiden, Albert Heijn Diemerplein, Albert Heijn openingstijden kerst, Jumbo Diemen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Diemen-Zuid Jumbo Diemen-Zuid 524 meter Personeel doet erg zijn best en was erg aardig. Ik wilde bloemen kopen en ze zei wach...
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 2 km werd geholpen door een blanke jongen de naam weet ik niet en ik wist niet waar de pak...
Recensies
Als je hier niet vandaan komt zit de ah best wel verstopt. Het assortiment is wel prima alleen de winkel is wel erg klein. Je loopt een beedje als een sardientje in blik wat ik ook erg jammer vind is dat je niet met contant kunt betalen. verder vind ik het kassasysteem een beedje een "lopende band werk" tijd voor een praatje maken is er niet want de volgende klant staat alweer te wachten totdat die aan de beurt is. Ik vind de sfeer in de winkel persoonlijk ook niet erg prettig. Het zou ook handiger geweest zijn als er volledige zelfscankassa's waren aangezien je alleen maar met pin kunt betalen.
Hun recyclingmachines zijn verschrikkelijk! ! Ik heb gisteren cola in hun supermarkt gekocht en ze hebben mijn aanbetaling in rekening gebracht. Maar toen ik het vandaag recycleerde, kreeg ik te horen dat ik het niet kon recyclen. Er zijn vier van dit soort flessen en na een tijdje zal er één fles zijn die kan worden gerecycled. Maar de resterende flessen zijn niet recyclebaar en ik heb het zelfs een tiental keer geprobeerd, wat me irriteerde. Ik kon ook geen klerk voor hulp vinden, ze hadden maar één klerk die te maken had met een zeer lange rij.
Geen idee hoe deze franchisenemer door de keuring heen komt. Onbeschoft personeel, naar elkaar schreeuwende kassadames. Tijdens afrekenen wordt er aan iedereen aandacht gegeven behalve de klant. Zelfs een 'hallo' kan er niet vanaf. Shiftleiders Van nog geen 16 jaar oud proberen enkel de cassieres te verleiden en doen hier net zo hard aan mee, de filiaalmanager loopt er verlaten bij. Weinig kassa's open wat betekent altijd standaard een rij van +10 minuten, ondertussen is het 'vrije' personeel druk bezig met kletsen met collega's.
Winkel is niet groot, maar het aanbod wel redelijk. Verschrikkelijk personeel, zeker achter de kassa. Ze krijgen het niet eens voor elkaar om het woordje "hallo" of "dag" uit hun strot te krijgen. Zelfs even aankijken om te erkennen dat je als mens bestaat is teveel moeite. Dit volk vraagt erom, om zsm vervangen te worden door zelfscan-kassa's. Want enige meerwaarde leveren ze niet.
Deze AH is voor mij handig omdat ie om de hoek is bij Holland Park. Een tussenmaatje, geen AH-to-go maar ook geen volwaardige AH met compleet assortiment. Personeel is al veel over gezegd. Ik vind het wel grappig, de jongens en meisjes achter de kassa zijn een karikatuur van zichzelf. Misschien komt het ook wel door het gemiddelde winkelpubliek wat er rondloopt: studenten die als zombies-op-slippers rondlopen en toeristen die stoned als een garnaal met alleen maar blikken bier afrekenen.
Je kunt hier alleen met pin betalen. Verder best een uitgebreid assortiment. De mensen achter de kassa's zitten in afgesloten hokjes. Ik kon de persoon die bij mij afrekende met geen mogelijkheid verstaan.
Heel jammer om te lezen dat er na jaren van slechte reviews niks is veranderd aan het onvriendelijke en bovenal ongeïnteresseerde personeel. Er kan geen groet, glimlach of überhaupt de totale prijs van de boodschappen vanaf. Alsof je als klant hen tot last bent. Daarnaast moet je als een malle je boodschappen inpakken, met een bon die automatisch al verkort wordt tot alleen de barcode de poortjes open krijgen. Wat mij betreft zou deze AH een stuk prettiger aanvoelen als er zelfscans komen en het personeel wordt uitgelegd dat groeten en glimlachen onderdeel is van het werk.
Een hele fijne kleine Albert Heijn in de buurt voor de kleinere boodschap. Alle essentials zijn verkrijgbaar. Lekker vers brood en vleeswaren.
Toevoeging: na 7 maanden niets veranderd aan de slechte houding van kassa personeel. Ik snap echt niet dat hier niets aan gedaan wordt door management. Ongeïnteresseerd kassa personeel die alleen met elkaar kletsen en klanten niet eens begroeten of blik waardig gunnen. Ik vind het niet vreemd dat er zelfkassa's komen, zo heeft personeel natuurlijk geen toegevoegde waarde.
hebben de kassieres collectief afgesproken om de klant als gebakken lucht te behandelen ofzo?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid