facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Dedemsvaart

Albert Heijn Dedemsvaart

Info

Klantvriendelijkste / scherpe aanbiedingen / Lokaal betrokken

Geschiedenis

Klantvriendelijkste supermarkt van Dedemsvaart / Altijd scherpe aanbiedingen / Lokaal betrokken

Adres: Markt 69, 7701gw Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523625650
Stad: Dedemsvaart
Route: Markt 69
Postcode: 7701gw


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Dedemsvaart, Openingstijden Albert Heijn hemelvaartsdag, Albert Heijn Hemelvaartsdag 2022, Openingstijden feestdagen AH
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Jumbo 84 meter Super fijne winkel als je wat wil vragen staan er ook super lief
Jumbo Dedemsvaart Jumbo Dedemsvaart 269 meter Ik koop er desem breekboden voor de kersttsfel en ondanks de uiterste houdbaarheidsda...
Recensies
Ben ik de enige die kotsmisselijk wordt van dat dry misting gebeuren boven de groenten? Ik ruik het buiten bij de ingang al en het zit nog in mijn neus als ik thuis ben. Ik ga als het niet perse nodig is deze AH niet meer binnen!!
Fijne winkel, vriendelijk personeel en als je oplet met de prijs, valt alles reuze mee
Wel jammer dat er steeds minder kassa's zijn waar je nog gewoon door mensen wordt geholpen.
Nette moderne winkel met zeer vriendelijk personeel.
Wij waren hier vanmiddag, waarom zijn jullie gesloten op zondag. Bij de concurrent aan de overkant was het echt druk. Normaal zijn wij echt een AH fan, maar nu moesten we andere keuze maken. Heel jammer. Zeker. U de vakanties begonnen zijn, lijkt het mij voor jullie rendabel om open te gaan op zondag. Dit is niet echt meer van deze tijd.
Winkel goed, parkeren echt drama.
Vriendelijk kassa personeel, winkelpersoneel is veel minder vriendelijk en behulpzaam. Waardeloos voorraadbeheer, vers afdeling is vaak leeg. Zeker op de maandag en de dinsdag. Zelf aanbiedingen zijn er vaak niet.
Grote keuze, vriendelijke medewerkers, goede service. Redelijke prijzen. Elke week leuke aanbiedingen. Schoon en nette winkel.
Maar helaas geen koffie pads aanwezig voor de rest top vriendelijke mensen
Fijne winkel, een invalideplaats voor de deur en als ik als rolstoelgebruiker aankom bij de klantenservice wordt me al een mandje aangereikt, ze snappen direct waar ik voor kom. Bij de kassa's wordt gevraagd of ze m'n tasje in moeten pakken, ook al is het drukker en als ik bij de zelfscan afreken komt er altijd iemand naar me toe om te vragen of ik hulp nodig heb bij het inpakken. Paar maanden terug viel me op dat er geen vegan-kaartjes in de schappen hingen, hiernaar gevraagd en een paar dagen later hingen ze er. Ook opname van producten in het plantaardige assortiment wordt snel opgepakt. Heel fijn. Ik kom hier graag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid