facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn De Erven

Albert Heijn De Erven
Adres: Haarlemmermeer 2, 8302 NP Emmeloord, Nederland
Telefoonnummer: 0527 245 683
Staat: Flevoland
District: Noordoostpolder
Stad: Emmeloord
Route: Haarlemmermeer
Huisnummer: 2
Postcode: 8302 NP


Openingstijden

maandag: 08:00–21:00
dinsdag: 08:00–21:00
woensdag: 08:00–21:00
donderdag: 08:00–21:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–21:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Jumbo 1 km
Albert Heijn Lange Nering Emmeloord Albert Heijn Lange Nering Emmeloord 2 km Het is een fijne winkel om boodschappen te doen. Voldoende en ruime parking direct bi...
Recensies
Veel kleiner AH, dan meeste waar ik was, eigenlijk kleinste AH die ik bezocht, maar wel net zo goed en kwaliteit .
Kleinere Albert Heijn met vooral het noodzakelijkste. Het is wel goed de data van de producten in de gaten te houden, ben meermaals tijdens bezoek overtijd producten tegengekomen.nEr zijn voldoende parkeerplaatsen bij de winkel.
Wat gaat het hard achteruit met deze supermarkt. Het assortiment is op zich prima voor een kleine Appie, maar de bevoorrading is slecht. Vaak lege vakken of aanbiedingen die er niet zijn.nSinds een week of vier is de flessenautomaat stuk, een tweedehandsje. De vorige sloeg zo vaak in storing. Maar nu al sinds twee weken nemen ze helemaal geen flessen meer in, dus daar sta je met je lege flessen en kratjes. Navraag hoe lang verwacht werd dat ze weer emballage in gingen nemen was het antwoord: Dat kon nog wel eens lang duren.nNa 20 jaar daar mijn wekelijkse boodschappen doen hou ik het voorlopig voor gezien. Alsof ze het op hebben gegeven en er geen cent meer in willen stoppen. Dan weer kapotte koelingen, gammele winkelwagentjes het gaat maar door. En joh, het is mijn gemak dus dan moet je ook niet al te moeilijk doen, maar dit gaat mij te ver. Dan maar naar de Poiez iets verderop, met tegenzin. Jammer joh.
Slecht, zeer slecht, op kerstavond staat er op internet dat ze tot 21:00 nog open zijn. Daar aangekomen na 15 km gereden te hebben blijken ze al om 19:00 dicht te zijn. We hebben kwartiertje op de parkeerplaats gestaan en blijkbaar waren we niet de enigen want er kwamen nog een stuk of 6 andere auto's die niet als ons teleurgesteld waren door de valse hoop die gegeven was. Ik vind dit hele slechte service en ik hoop dat er voortaan de juiste openingstijden op het internet komen te staan!
ik bezocht vanuit Lemmer beide AH-supermarkten in Emmeloord, omdat ik vegan burgers van het merk Beyond Meat wilde kopen die zijn zó lekker, maar beide winkels hadden ze niet, hoewel Google aangaf dat zij die wél in huis hadden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid