facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Blerick

Info

Welkom bij Albert Heijn Blerick. Je vindt ons aan het Laurentiusplein te Blerick. Meedenken en meepraten? Graag! Like ons en we houden contact.

Geschiedenis

We kiezen onze producten met zorg. Met aandacht voor mens, dier en milieu en voor je portemonnee natuurlijk. Daar kun je altijd van op aan bij Albert Heijn. Naast een goed advies en behulpzaam personeel dat graag iets extra's voor je doet. Dat en meer, maakt onze winkel jóuw winkel!

Adres:
Telefoonnummer: 0773825522
Stad: Blerick


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Recensies
Slechtste zaak in de omtrek. Mensen komen boos naar buiten. Er moet verbouwd worden, alles vanaf 1 april 50% korting. Hangt er nu in de winkel A4tje :"wole food vanaf nu 50%. Kom je aan de kassa gaan mensen met karretje vol weg betaal je nog steeds 100 %. Nog gevraagd aan personeel, kreeg bevestiging dat alles voor de helft was. Bedriegerij. Hier kom ik en vele met mij, nooit meer terug. 2x geweest vd wk, was 2x teveel. Ook nog met de chef gesproken, maar hij vond dat hij gelijk heeft.
Winkel is vies, personeel niet allemaal even vriendelijk en de rekken en koelvitrines zijn slecht gevuld. Van fifo hebben ze daar nog nooit gehoord en sterker nog op datums letten ze niet. Vandaag weer een paar snelle boodschappen gedaan maar het is een aanfluiting. Wat een slechte winkel. Personeel hangt maar wat rond en aan de kassa staat een megalange rij. Heeeeeeel slecht. Maar ja met dit soort reviews wordt niks gedaan
Was er laatst om 8uur en werd me door die heks in blerick aan de kassa gevraagd of ik de volgende keer rekening wilde houden met het ouderen uurtje, nou als er 2 mensen in de winkel liepen was het veel.. en ik ging er 4 rodi worsten terug brengen zonder bon en moeilijk doen een partij nou nou.. ben blij met de JUMBO die doen niet moeilijk en blijven vriendelijk!!!
Als je jou klantenkaart niet bij je hebt krijg je geen korting. Dat is erg jammer want andere winkels van Albert nemen dan hun eigen klantenkaart. Vandaar ook maar een ster. Zouden ze dat veranderen dan zou ik mijn mening herzien. Als ik nu mijn klantenkaart ben vergeten vermijd ik de winkel in blerick
Wat een kleine en onprettige AH winkel. Mag eigenlijk niet de naam AH dragen, want het filiaal is echt oud en versleten. In de winkelwagentjes passen 1 Gulden en 50 Euro cent munten, wat toch genoeg zegt over het investeringsniveau van de onderneming.
Ik vind deze AH wat klein in verhouding met andere filialen. Heb al meerdere malen lang in de rij moeten staan. Ga hier zelden heen. De jumbo is in de beurt en die is veel groter. Wel goede aanbiedingen van spullen die uit het assortiment gaan.
Zorg er toch eens voor dat jullie de rekken gevuld houden, niet alleen hier een probleem maar al bij meerdere ah's meegemaakt. Pas geleden eens bij de jumbo geweest en daar kan het wel en ook nog meer keus. Dus dag ah en hallo jumbo.
Een onverwacht grote AH. Alles aanwezig behalve hetgeen waarvoor wij naar Blerick gingen. Alles zag er keurig en verzorgd uit en de medewerkers waren behulpzaam en vriendelijk. De winkel is ruim en overzichtelijk. De ingang is rolstoelvriendelijk. Gratis parkeren op ruime parkeerplaatsen voor de deur.
Wekelijks kom ik er elke zaterdag om 8 uur .. broodafdeling is vaak nog niet ingeruimd... vandaag zelfs halve zaanse snijder niet binnen... ik vraag dit aan 2 medewerkers.... schouders worden opgehaald reactie van het zij zo.... komt niet echt lekker gemotiveerd over..het valt ook op dat toetjes en vleeswaren vaak erg korte datum zijn en dat er geen nieuwe zijn .... winkel valt de laatste tijd erg tegen... hopelijk verbetert dit ... succes
Ben al jaren trouwe klant AH. Ze zijn al jaren aan het wachten om te mogen uitbreiden misschien dat ze daarom de laatste tijd niet alle producten meer hebben, vandaar dat ik soms "vreemd" ga. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid