facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alarm Wesa

"Het beveiligingsbedrijf van Enschede!"
Adres: Kuipersdijk 117-119 , Enschede 7512 CD, NL
Telefoonnummer: 053 476 0360
Stad: Enschede
Route: Kuipersdijk 117-119
Postcode: 7512 CD



op zoek naar gerelateerd: Videomeldkamer, Alarmsysteem woning
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Westendorp Westendorp 3 km
QSS Security QSS Security 3 km Al wat langer klant bij qss vanwege goede prijs/kwaliteitsverhouding. Van het laatste...
Hek Hek 4 km Vakkundig bedrijf en keurig personeel. Men heeft mij prima geholpen met storingen in ...
Recensies
Zeer goede ervaring met Alarm Wesa, aanrader. Goede adviezen, goede apparatuur, goede uitvoering, keurig geprijsd. De installatie is niet alleen technisch prima, maar ook erg netjes gemonteerd. Ik zou niet graag de boef zijn die stuit op een installatie van Alarm Wesa!
Alarm Wesa heeft ons huis voorzien van de benodigde rookmelders. We zijn zeer tevreden over deze dienstverlening. Uitleg, installatie, communicatie en afspraken werden prima uitgevoerd en nagekomen. We zijn erg tevreden!
Top service, Alarm Wesa heeft bij ons het pand volledig beveiligd en voorzien van outdoor & indoor camera's. Alles werkt naar behoren en zijn zeer tevreden over de onderhoud en voorzieningen!
Alarm en rookmelders goed en snel geïnstalleerd! Overal netjes uitleg over gekregen. En na een klein foutje van mijzelf stonden ze de volgende dag al op de stoep om het te verhelpen.
Als tevreden klant en familie kan ik zeggen dat de service erg prettig is. Alle camera’s, rookmelders en alarm melders werken naar tevredenheid. Monteur Bennie heeft samen met Mike alles aangesloten, tevreden klant!
Fijne partner! Goed bereikbaar, goede communicatie en we zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.
Uitstekende voorlichting, vlotte montage en prima uitleg. Alarm Wesa neemt de tijd voor je!
Alarm Wesa heeft bij ons op de zaak een alarm- en brandinstallatie geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Het bedrijf werkt erg netjes en de installatie wordt verricht met topklasse producten. De monteurs namen tijdens de installatie ruim de tijd om alles goed uit te leggen en vragen te beantwoorden. Een echte aanrader!
Zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden. Snel, flexibel en accuraat.
Alarm Wesa heeft bij ons een alarm en camerasysteem geïnstalleerd. Mike heeft voor ons het plan tot in de puntjes uitgewerkt. De monteurs hebben het zeer netjes en strak aangelegd, zelfs als ze tegen moeilijk heden aanliepen wisten ze een perfecte oplossing te vinden. Een echte aanrader, wij zijn heel tevreden. Alarm Wesa, bedankt voor de goede en snelle service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid